توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب انگلیسی برای جوملا 2.5
reza-ite
05-22-2012, 04:52 PM
سلام دوستان
کسی میتونه برای من یه قالب انگلیسی پیدا کنه؟؟
میخوام قالب رو راست چین کنم ولی هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم
torghoundy
05-22-2012, 05:10 PM
سلام
با یک جستجوی ساده می تونید قالب های زیادی پیدا کنید.
چند سایت مشهور که قالب های جوملا طراحی میکنند رو به شما معرفی میکنم ، البته قالب هاشون اکثرا تجاری هستند.
RocketTheme (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
JoomlArt.com (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)Shape5.com (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)Youjoomla (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)YOOtheme (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)JoomlaXTC (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
reza-ite
05-22-2012, 05:21 PM
نه دنبال یه قالب رایگان انگلیسی میخوام که راست چین کردن رو با اون تمرین کنم
اگه قالبی پیدا کردین لطفا لینکش رو قرار بدید مرسی
torghoundy
05-22-2012, 05:39 PM
سلام
از لینک های زیر می تونید تعدادی قالب رایگان جوملا دریافت کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.