PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از بین رفتن کدهای html مطلب بعد از ذخیره کردن مطلب

gonjishk
05-23-2012, 06:12 AM
سلام.
من بعد از نصب جوملا 2.5 فارسی ، هر چی مطلب جدید که می خوام بزارم، یا حتی اگه بخوام مطلبی که از قبل بوده و مشکلی نداره رو ویرایشش کنم به محض اینکه دکمه ذخیره رو می زنم تا مطلب ذخیره بشه،تمام کدهای html اون مطلب که توی editor اون مطلب هست از بین میره و از اون متنی فقط text اش میمونه.

این یه نمونه اشه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مثل اینکه خاصیت جوملا 2.5 هست این مشکل

دوستان کمکم کنین.

mohammad973
05-23-2012, 12:28 PM
راستش درست منظورتون رو متوجه نشدم . ولی اگر میخوایند مطالبتون رو با کدهای Html ویرایش کنید ، بالای ادیتور ، یه قسمت برای این کار هست . یه دکمه به نام Html . اون روبزنید و با کدهای Html متنتون رو ویرایش کنید .
یا علی ... .

gonjishk
05-23-2012, 12:42 PM
راستش درست منظورتون رو متوجه نشدم . ولی اگر میخوایند مطالبتون رو با کدهای Html ویرایش کنید ، بالای ادیتور ، یه قسمت برای این کار هست . یه دکمه به نام Html . اون روبزنید و با کدهای Html متنتون رو ویرایش کنید .
یا علی ... .
بله این رو می دونم
توی همون جایی که html هست کارامو انجام میدم
ولی وقتی مطلبمو ذخیره می کنم، کدهای داخل همین قسمت html از بین میره و داخل این قسمت html فقط text مطالبم می مونه و کدها مثلا کد مربوط به عکس یا کد مربوط به لینک دانلود و ... از بین میره
مثالش هم همون لینکی که توی اول بحث گذاشتم

kianesfahan
05-23-2012, 02:38 PM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز فقط این مشکل برای کد های Html میباشد ؟

ادیتور خود را تغییر دهید و نتیجه را اعلام کنید .

هاست شما چیست ؟ لینوکس یا ویندوز ؟

موفق باشید .

gonjishk
05-23-2012, 02:46 PM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز فقط این مشکل برای کد های Html میباشد ؟

ادیتور خود را تغییر دهید و نتیجه را اعلام کنید .

هاست شما چیست ؟ لینوکس یا ویندوز ؟

موفق باشید .

مشکلم حل شد.
ولی حالا داخل خود editor کدهای html مطلبو نشون میده ولی نوار ابزار ویرایشگر حالا نیست منظورم از نوار ابزار BOLD،ITALIC وپاراگراف و HTML و ... است

ادیتورم روی TinyMCE هستش
هاستم لینوکسه

kianesfahan
05-23-2012, 03:13 PM
دروذ .
مشکل شما بعد از تغییر ادیتور حل شد ؟

شما کلا در مدیریت چند ادیتور دارید ؟

می توانید ادیتتور نصب کنید .

در انجمن و نت جستجو کنید .

gonjishk
05-23-2012, 03:17 PM
دروذ .