توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول عکسهای متحرک برای جوملا 2.5
pouya_u
05-23-2012, 07:39 AM
سلام دوستان
ماژولی میخوام که تصاویر متحرک بذارم رو صفحه اصلیم
با تشکر
mohammad973
05-23-2012, 12:00 PM
سلام دوست عزیز . منظورتون از عکس متحرک چیه ؟ عکس های GIF یا یک اسلایدشو که چند تا عکس رو پشت سر هم ، هر کدوم رو به اندازه زمان معینی نشون بده ؟
در حال اول که خوب مثلا میتونی یک ماژول از نوع Html بسازی و به یکی از موقعیت های دلخواهت توی صفحه اصلی اختصاص بدی . کافیه عکست رو توی ماژول بگذاری .
در حالت دوم هم که میتونی از اسلاید شوهایی که وجود داره استفاده کنی . کافیه توی گوگل یا انجمن سرچ کنی "اسلاید شو جوملا" !
اگر دیدی نیاز به توضیح بیشتر بود ، بگو ،خودم یا دوستان کمک میکنیم .
یا علی ... .
jalal_iranian
05-23-2012, 01:29 PM
با سلام
این موارد رو بررسی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
pouya_u
05-23-2012, 02:25 PM
دوست عزیز من showplus نصب کردم اما این ارور رو میده.
JFile: :خواندن: عدم امکان باز کردن فایل: /home/datapard/public_html/tmp/mod_showplus-j16-1.0.4.5.tgz
ولی رو یه سایت دیگه امتحان کردم نصب شد.مشکل از کجاست؟
mohammad973
05-24-2012, 03:53 PM
نمیدونم اینکه میگم درسته یا نه ! از طرفی چون میگی جای دیگه نصب کردی و شده شاید درست نباشه حرفم .
ولی اگر نصب کردیش و این ارور رو میده ، آدرس دهیت رو از public_html شروع کن . یادمه قبلا برای یکی از ماژول هام چنین مشکلی داشتم که اینکارو کردم حل شد .
مثلا به جای home/datapard/public_html/tmp/mod_showplus-j16-1.0.4.5.tgz اینجوری آدرس بده /public_html/tmp/mod_showplus-j16-1.0.4.5.tgz و یا tmp/mod_showplus-j16-1.0.4.5.tgz
امیدوارم درست باشه و مشکلت حل بشه .
jalal_iranian
05-24-2012, 05:08 PM
اول اینکه پسوند فایل رو به زیپ تبدیل کنید و دوباره امتحان کنید.
دوم اینکه اگه از طریق پوشه اقدام به نصب میکنید میتونید فایل رو در یک پوشه اکسترکت کنید و آدرس پوشه رو درج کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.