PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تغییر قالب

alireza1375
05-24-2012, 06:19 AM
دوستان من قالب را تغییر دادم و همه ی پلاگین ها را نصب کردم و این پیغام را می دهد:Missing jat3 framework plugin
همین طور سوال دیگر من این است که من قالب jp-aseman را دانلود کرد.حجم آن 15MB است.درون آن این فایل ها است و بگویید این فایل ها چی است؟
Extensions:1.28MB - jp-aseman-quickstart.zip:14.7MB - jp-aseman-template.zip:272KB

مهدی.
05-24-2012, 08:19 AM
سلام

اولین مورد به خاطر اینه که که پلاگین تی 3 جوملارت باید نصب باشه تا قالب شما کار کنه ! چون قالب شما از فریم ورک تی 3 استفاده میکنه ! درباره فریم ورکها اگر نمیدانید در سایت جوملا فارسی توضیحاتی در اینباره نوشته شده است! میتوانید مطالعه فرمایید.

فایلهایی هم که فرمودید هرکدام کارایی خودش رو داره ! مثلاً کوئیک استارت جوملا و قالب و فریم ورک رو و افزونه هایی که برای قالب بومی شده رو یکجا براتون نصب میکنه ! یک جورایی بسته ساده نصب قالب شماست !

اکستنشن هم بومی شده افزونه هاش شماست !

و فایل دیگر هم قالب شماست ! عموماً فایلی با عنوان باندل هم هست که قالب و تی 3 رو براتون نصب میکنه !

به هر حال قالب رو اگر رایگان هست که میتونید اینجا لینک بدید تا بهتر بررسی بشه و ... !
اما اگر تجاری هست سوالات خودتون در اینباره رو از سایت منتشر کننده مطرح فرمایید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست