PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر هدر و عنوان سایت

nejatypour
05-24-2012, 10:42 AM
ام :
من دو تا مشکل دارم :
1- میخوام اون متن بالا که نوشته "جوملا 2.5 فارسی مزین به نام امیر کبیر" که کنار عنوان سایت هستش رو حذف کنم....چی کار کنم؟؟؟

2- لوگوی بالای سایت رو که آرم و نام جولا هستش رو میخوام با عکسی از خودم و سایز دلخواه خودم ویرایش کنم(کجا باید کدی رو تغییر بدم)!!!

kianesfahan
05-24-2012, 02:12 PM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .

برای تغییر نام از مدیریت منو > منوی اصلی > صفحه اصلی > گزینه های نمایش صفحه > عنوان صفحه استفاده کنید .

برای تغییر هدر هم باید به مسیر زیر بروید . هد خود را باید دقیقا هم اندازه و سایز تصویر هدر فعلی ایجاد کنید . حتی باید هم پسوند هم باشند .

/templates/yougrids/images/metal/logo.png

موفق باشید .

nejatypour
05-26-2012, 05:39 AM
مرسی.

اونوقت نمیشه سایزش رو تغییر داد؟؟؟(آخه اندازه هدر من بزرگتره)!!!

kianesfahan
05-26-2012, 05:42 AM
درود .

اگر در حالت عادی تغییر دهید اندازه وب سایت شما بهم میریزد . باید در کد ها تغییر نیز ایجاد کنید .

توصیه می کنیم از همان سایز پیش فرض استفاده کنید .

موفق باشید .

shmata
05-26-2012, 05:43 AM
مرسی.

اونوقت نمیشه سایزش رو تغییر داد؟؟؟(آخه اندازه هدر من بزرگتره)!!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88

nejatypour
05-31-2012, 08:47 AM
ببخشید....منظورم لوگو بود......تو قالب yougrids میخوام به جای اون نوار مشکی بالای سایت کلا عکسی که من دارم قرار بگیره!!!؟؟؟

hamidy
05-31-2012, 09:14 AM
سلام

پس زمینه هدر سایت

templates/yougrids/images/metal/header_bg.jpg

موفق باشید