PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه چينش مطالب

محمد فرزانه
05-26-2012, 03:42 AM
سلام
من با جوملا 1.5 كار مي كنم البته در ابتداي كار هستم دو سوال دارم /قالب هاي استفاده از اينترنت يا با نرم افزار ارتريست است/
1- موقعي كه مطلبي به صفحات بجز اصلي اضافه مي كنم بجز اولين مطلي كه به صورت درست و تمام صفحه نمايش پيدا مي كنه ما بقي به صورت نصف صفحه نمايش پيدا مي كند منظورم كل مطلب بجاي اينكه تمام صفحه جا بگيرد در نصف صفحه جا مي گيرد و مابقي خالي مي باشد انگار صفحه رو دو قسمت كرديم/
2- اسم سايت من منظورم تايتل هست در مثلا سايت شخصي محمد فرزانه اين چرا در بالاي صفحه اصلي من نمايش پيدا مي كنه براي حذف چه بايد بكنم
(منظورم بالاتر از كل مطالب است)
ممنون مي شم كمكم كنيد
ممنون

shmata
05-26-2012, 04:59 AM
جواب سوال اول :
از منوها -> Main menu -> از قسمت پارامترهای اصلی / ستون ها برروی 1 تنظیم کنید .
سوال دوم :
از تنظیمات کلی -> سایت -> نام سایت را تغییر دهید .

محمد فرزانه
05-26-2012, 07:53 PM
سلام
منظورم از عنوان سايت رو يك بار ديگه مطرح مي كنم هر سايت بايد طبعا داراي عنوان باشد مثلا وب سايت رسمي محمد فرزانه حال بعد از ثبت عنوان وقتي به صفحه مطلب اضافه مي كنم به مشاهده صفحه در مرورگر مي رم بالاي مطلب ايجاد شده عنوان سايت هم مي ياد البته الان در لوكال عرض مي كنم من خواستار حذف تايتل از عنوان صفحه نيستم بلكه حذف عنوان از بالاي صفحه اصلي رو مي خوام /

محمد فرزانه
05-26-2012, 07:54 PM
يعني عنوان در بادي صفحه نمايش پيدا مي كنه/

shmata
05-27-2012, 06:37 AM
سلام
منظورم از عنوان سايت رو يك بار ديگه مطرح مي كنم هر سايت بايد طبعا داراي عنوان باشد مثلا وب سايت رسمي محمد فرزانه حال بعد از ثبت عنوان وقتي به صفحه مطلب اضافه مي كنم به مشاهده صفحه در مرورگر مي رم بالاي مطلب ايجاد شده عنوان سايت هم مي ياد البته الان در لوكال عرض مي كنم من خواستار حذف تايتل از عنوان صفحه نيستم بلكه حذف عنوان از بالاي صفحه اصلي رو مي خوام /

از روشی که در پست قبل خدمتتون عرض کردم میتونید عنوان سایت را ست کنید
و از مدیریت منوها -> Main menu -> پارامترهای سیستم -> عنوان صفحه میتونید عنوان صفحه رو تنظیم کنید
نمایش دادن و عدم نمایش هم از همین بخش قابل تنظیمه .