توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب قالب 2.5
paryl
05-26-2012, 10:25 AM
سلام دوستان ببخشید قتی یک بسته قالب 35 مگی را بخواهم نصب کنم وسایتم شبیه دموی آن بشود باید کل بسته را نصب کنم یا فقط قالب را اگر بخواهم کل بسته را نصب کنم چه طوری می توانم این کار را کنم از طریق مدیریت افزونه ها نمی توان بسته ی 35 مگی را یکباره نصب کرد
shmata
05-26-2012, 10:33 AM
سلام دوستان ببخشید قتی یک بسته قالب 35 مگی را بخواهم نصب کنم وسایتم شبیه دموی آن بشود باید کل بسته را نصب کنم یا فقط قالب را اگر بخواهم کل بسته را نصب کنم چه طوری می توانم این کار را کنم از طریق مدیریت افزونه ها نمی توان بسته ی 35 مگی را یکباره نصب کرد
برای اینکه وب سایت تون شبیه دمو ای بشه قبل از دانلود مشاهده کردید باید بسته quick start که شامل ( قالب + افزونه ها + سورس جوملا + و دیتابیس ) رو نصب کنید نصب اش هم مثل خود جوملا است هیچ فرقی ندارد منتها به جای sample data ی پیش فرض اون محتوایی که در دمو مشاهده کردید نصب خواهد شد .
paryl
05-26-2012, 10:47 AM
ببخشید دوست من ممنون که جواب من را دادید فقط بعضی از بسته ها که بسته quick start ندارند چه باید بکنیم
safajuy
05-26-2012, 11:16 AM
ببخشید دوست من ممنون که جواب من را دادید فقط بعضی از بسته ها که بسته quick start ندارند چه باید بکنیم
سلام
بايد طبق آموزش ها و متنداتي كه خودشون ارائه دادند عمل كنيد.
البته هنر طراح سايت دراين هستش كه بتونه سايت رو به شكلي كه دمو هست دربياره
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.