توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب قالب zt_zizia
shamir
05-27-2012, 05:26 AM
باسلام من قالب zt_zizia که به صورت رایگان است را دانلود کردم برای جوملا 2.5 است ولی موقع نصب مرحله اخر رو نصب اطلاعات نمونه میزنم دکمه کمرنگ میشه ولی نمیزنه با موفقیت نصب شد هیچ خطایی هم نمیده از چند جا هم دانلود کردم قالبو ولی این مشکل هست لینک دانلود قالب را میزارم لطفا راهنمایی کنین خیلی مهمه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shmata
05-27-2012, 06:20 AM
دوست عزیز من هم این قالبی که معرفی کردید رو دانلود کردم
بسته zt_zizia_quickstart.zip مشکل دارد
مشکل اش هم اینه است که وقتی اطلاعات نمونه رو نصب نمیکنه
برای رفع این مشکل باید SQL بلد باشید و خودتون اطلاعات مورد نیازتون جایگزین sql file بسته نصبی کنید .
----------
یا اینکه قالب رو به تنهایی نصب کنید بدون اطلاعات نمونه و ازش استفاده کنید .
shamir
05-27-2012, 06:31 AM
قالب تنهایش نیست که فایل قالب تنهاییش رو میشه پیوست کنین؟ اون روش جایگزین کردن دیتابیس ها کاره مشکلیه؟
shamir
05-27-2012, 06:45 AM
در لوکال دارم نصب میکنم جوملا 2.5 جوملا فارسیو نصب کردم بعد فایل zt_zizia_installpackage.zip را میزنم نصب کنه میگه آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد باید چی کار کنم؟
shmata
05-27-2012, 06:45 AM
از بسته ای که دانلود کردید فایل zt_zizia_installpackage.zip را نصب کنید قالب +یک افزونه که برای قالب های ZOO است نصب میشود.
shamir
05-27-2012, 06:49 AM
در لوکال دارم نصب میکنم جوملا 2.5 جوملا فارسیو نصب کردم بعد فایل zt_zizia_installpackage.zip را میزنم نصب کنه میگه آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد باید چی کار کنم؟
shmata
05-27-2012, 06:54 AM
اول اینو zt_zizia_quickstart.zip نصب کنید و بعد zt_zizia_installpackage.zip .
shamir
05-27-2012, 07:04 AM
موقع نصب قالب ارور میده مشکل در اپلود فایل در صورتی که من در لوکال نصب میکنم ftp اینا نمی خواد که مشکل لز چیه؟
shamir
05-27-2012, 07:16 AM
مشکل به خاطر این نیست تو اخطار جوملا میزنم زده حداکثر حجم آپلود روی کمتر از 2 مگابایت است که ممکن است برای آپلود افزونه های بزرگ با مشکل مواجه شوید. این قالم حجمش 4 مگابایته چی کار کنم؟
shmata
05-27-2012, 07:22 AM
مشکل به خاطر این نیست تو اخطار جوملا میزنم زده حداکثر حجم آپلود روی کمتر از 2 مگابایت است که ممکن است برای آپلود افزونه های بزرگ با مشکل مواجه شوید. این قالم حجمش 4 مگابایته چی کار کنم؟
فایل php.ini را باز کنید
upload_max_filesize در آن جستجو کنید
و مقدارشو افزایش بدید
بعد یکبار ومپ یا زمپ و ریست کنید و دوباره اقدام به نصب کنید.
shaakhab-pars
07-07-2012, 11:23 PM
بنده هم با همین قالب و بسته نصبی مشکل دارم. کامپوننت رو نصب میکنه اما قالب رو نصب نمی کنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هیچ افکتی و هیچ قالبی هم بجز قالبهای پیش فرض داخل جوملا نشون داده نمیشه. اما فولدر قالب zt وجود داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.