توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در بهینه سازی آدرسها برای موتورهای جستجو
mikimoolak
05-27-2012, 06:45 AM
با سلام
من قسمت seo در کنترل پنل خود را فعال کردم و همچنین فایل htaccess.txtدر هاستم رو به .htaccess (نقطه در ابتدا) تغییر نام دادم ولی وقتی روی لینکهای سایت کلیک می کنم صفحات باز نمی شن و خطا می دن (500 Internal Server Error error) که برای رفعش مجبورم تنظیمات seo رو برگردونم به حالت اولیش لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.
با تشکر
:confused:
kianesfahan
05-28-2012, 07:46 PM
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
دوست عزیز این ارور (500 Internal Server Error error) مربوط به سرویس دهنده هاست شما میباشد . با مدیر سرور خود هماهنگ کنید .
اما این روش را هم تست کنید .
محتویات فایل htaccess را داخل فایلی بنام php.in قرار دهید و اون فایل را حذف کنید . ببینید مشکل شما حل میشود /
حتما قبل از هر تغییری از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ تهیه کنید .
موفق باشید .
mikimoolak
05-30-2012, 05:18 AM
با سلام و تشکر از لطف شما
ممنون از راهنمایی خوبتون ، من همین کار و کردم و مشکلم تقریبا رفع شد فقط یه مشکل کوچیک دارم و اونم اینکه وقتی در قسمت seo تیک دوم یعنی (apachi mod_rewrite)رو می زنم و بعد روی لینکهای سایتم کلیک میکنم با خطای error404.php رو برو می شم که البته وقتی این تیک رو برمیدارم مشکل رفع میشه و آدرسها هم بهینه میشن فقط میخوام بدونم این تیک چیکار میکنه و آیا برداشتنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
با تشکر مجدد از راهنماییتون
torghoundy
05-30-2012, 05:23 AM
سلام
به مدير سرورتون اطلاع بديد و سوال كنيد كه آيا سرور شما از Apche mode_rewrit پشتيباني ميكنه يا نه؟ خطايي كه شما دريفت ميكنيد مربوط به عدم موجديت فايل htaccess. هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.