ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال 1.در حال حاضر کدوم نسخه جوملا هم به روز تره و هم مشکل نداره؟ 2.طراحی قالب مذهبی

mmohammadi
05-27-2012, 12:53 PM
با سلام.
من دارم با جوملا 2.5.4 کار میکنم. متأسفانه هر قالبی رو که پیش فرض می کنم یک مشکلی داره. یکشون منوی پایین رو نشون نمیده، یکی منوی اصلی رو و ...
حتی قالب هایی هم که دانلود میکنم(با افزونه هاش) بطور بدتر این مشکل رو داره.
آیا باید ورژن پایین تری از جوملا رو دانلود کنم؟

میخوام از روی یک قالب پیش فرض یک قالب مذهبی طراحی کنم. یعنی بنر و پس زمینه و ... قالب تغییر کنه و قالبش هم در جوملا 2.5.4 این مشکل هایی که گفتم رو نداشته باشه.
لطفاً راهنماییم کنید. هم در رفع مشکلاتی که عرض کردم و هم در تغییر یک قالب به قالب مذهبی.

نمونه ی قالب هایی که برای سایتی که باید طراحی کنم مناسبه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با تشکر.

jalal_iranian
05-27-2012, 02:55 PM
با سلام

شما هر قالبی رو که نصب میکنید و پیشفرض قرار می دهید باید ماژولها را در موقعیتهای موجود در اون قالب منتشر کنید.

یا علی

mttn0
05-27-2012, 10:40 PM
کاربر محترم
شما می توانید آخرین ورژن جوملا را از سایت دانلود بکنید و مطمئن باشید که هیچ نقصی ندارد در صورتی که پیشنهاد می شود از نسخه جدید استفاده بکنید
و می توانید از طریق کنترل پنل مدیریت یسته خود را بروز بکنید
و اگر سایتی را که در بالا لینک آن را قرار دادید می خواهید همچین سایتی را طراحی بکنید باید امکانات آن سایت را در انجمن مطرح بکنید تا ما ماژول مربوطه آن را برای شما مشخص بکنیم تا کم کم سایت مورد علاقه شما ایجاد بشود.
در پناه خدا

mmohammadi
05-28-2012, 08:23 AM
دوستان از پاسخ های خیلی خوبتون ممنونم.
این جوملایی که الآن دارم ازش استفاده میکنم را چند روز پیش از همین سایت دانلودش کردم که آخرین نسخش هم باید باشه. اما متأسفانه در بعضی جاها دکمه "انصراف" کار نمیکنه. همچنین وقتی میخوام نوع آیتم یک منو رو انتخاب کنم صفحه تیره میشه و چیزی رو نشون نمیده. تو قسمت تنظیمات کلی هم یک تغییر رو میخواستم اعمال کنم که دکمه "ذخیره" عمل نمیکرد(مثل دکمه انصراف). این مشکلاتی هست که تا حالا متوجهشون شدم. بخاطر همین میگم شاید بهتر باشه یک نسخه پایین تر رو دانلود کنم که این مشکلات رو نداشته باشه.
حالا بهتره چکار کنم؟
با تشکر.

kianesfahan
05-28-2012, 07:02 PM
با عرض سلام و ادب .

مشکل از جوملا نیست . مشکل از هاست و یا نصب شماست
دوست عزیز هاست شما چیست ؟

اگر لینوکس میباشد و Cpanel یک بار از کل سایت ( فایل ها و پایگاه داده خود )بک آپ تهیه کنید و یک بار جوملا را روی هاست خود آپلود و از حالت زیپ خارج کنید و فایل اینستال را حذف کنید .

در ضمن حتما بک اپ نهیه کنید .

موفق باشید .