توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پلاگین یا افزونه ای برای تبدیل اعداد لاتین به فارسی
Nesyan
05-28-2012, 07:47 AM
سلام،
آیا کسی افزونه ای ساخته یا سراغ داره که اعدادی که توسط ماژول ها و کامپوننت ها تولید می شوند رو به اعداد فارسی تبدیل کنه؟
مثلاً ماژول تقویم هجری در سایت من اینطوری به نمایش درمیاد:
دوشنبه، 08 خرداد 1391
و من می خواهم که اینطوری بشه:
دوشنبه، ۸ خرداد ۱۳۹۱
novinfard
05-28-2012, 07:51 AM
سلام Nesyan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)،
تاریخ متفاوت هست و باید از تابع لازم در قالب استفاده کنید.
ولی برای بحث مطالب جوملا پلاگین هایی برای ادیتورها موجود هست که این عمل را انجام می دهند(هنگام ارسال هر مطلب Filtering صورت می گیرد).
Nesyan
05-29-2012, 03:01 AM
سلام Nesyan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)،
تاریخ متفاوت هست و باید از تابع لازم در قالب استفاده کنید.
ولی برای بحث مطالب جوملا پلاگین هایی برای ادیتورها موجود هست که این عمل را انجام می دهند(هنگام ارسال هر مطلب Filtering صورت می گیرد).
ممنون از پاسختون، اما تابع لازم در قالب چی هست؟ ممکنه بیشتر توضیح بدید که چه کار باید کرد؟
برای مطالب میتونم خودم وقتی مطلب رو می نویسم فارسی بنویسم، مشکل در اعدادی هست که خود به خود درج میشن، مثل تاریخ ها و شماره صفحات و ...
مهدی.
05-31-2012, 11:15 PM
سلام
برای این منظور یک کد جاوا هست که در قالب اگر قرار بدید مشکلتون حل میشه !
قبلاً در تاپیک زیر کامل بحث کردیم و توضیح داده ام !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
انشاالله بزودی در بخش افزونه های جوملا فارسی این سیستم را در قالب یک پلاگین منتشر خواهیم کرد ! در انتظار تأیید در سایت جوملا دات اورگ هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Nesyan
06-05-2012, 11:39 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>فارسی-کردن-اعداد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
انشاالله بزودی در بخش افزونه های جوملا فارسی این سیستم را در قالب یک پلاگین منتشر خواهیم کرد ! در انتظار تأیید در سایت جوملا دات اورگ هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خیلی ممنونم. امتحان نکردم اما امیدوارم کار کنه.
Nesyan
06-05-2012, 05:39 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>فارسی-کردن-اعداد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من این کد جاوا اسکریپت رو در سایت قرار دادم:
<script type="text/javascript" charset="utf-8">
/*
* English digit to persian
* Copyright(C) 2009 by eAmin [Amin Akbari] ( eAmin ([dot]) js ([at]) live ([dot]) com )
* Licenced under the MIT Style License [<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]
*
*/
String.prototype.toPersian = String.prototype.toFaDigit = function(a) {
return this.replace(/\d+/g, function(digit) {
var digitArr = [], pDigitArr = [];
for (var i = 0, len = digit.length; i < len; i++) {
digitArr.push(digit.charCodeAt(i));
}
for (var j = 0, leng = digitArr.length; j < leng; j++) {
pDigitArr.push(String.fromCharCode(digitArr[j]+((!!a && a == true) ? 1584 : 1728)));
}
return pDigitArr.join('');
});
};
window.onload = function() {
var body = document.getElementsByTagName("body")[0];
body.innerHTML = body.innerHTML.toPersian();
};
</script>
نتیجه کاملا رضایت بخش بود و هرچی عدد بود فارسی شد!
منتها همه جاوا اسکریپت های دیگه (از جمله منو، اسلاید شو، تب ها و ...) از کار افتادند!!!
اگر راه حلی می شناسید راهنمایی کنید.
shmata
06-06-2012, 05:01 AM
لطفا برای قرار دادن کد ها از تگ کد استفاده کنید
کد JQuery مربوطه را در همین پست قرار بدید تا براتون اصلاحش کنم این مشکل برطرف شود.
مهدی.
06-06-2012, 10:08 AM
این اسکریپت را چگونه در قالب وارد کردید ؟
بهتره به واسطه یک فایل JS این فایل را در قالب و در تگ head لود کنید !
موتولز هم فعال کنید در مدیریت پلاگینها :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Nesyan
06-06-2012, 12:43 PM
لطفا برای قرار دادن کد ها از تگ کد استفاده کنید
کد JQuery مربوطه را در همین پست قرار بدید تا براتون اصلاحش کنم این مشکل برطرف شود.
شرمنده، تو منو ادیتور گشتم دکمه کد نبود، برای همین با نقل قول آوردمش که متفاوت باشه!
اسکریپت تغییر اعداد خودش درست کار می کنه، اما باقی اسکریپت ها از کار می افتند.
این یک لیست از اسکریپت هایی هستش که در سایت من استفاده شده (بجز همین اسکریپت تبدیل اعداد):
<script src="/media/system/js/mootools-core.js" type="text/javascript"></script>
<script src="/media/system/js/core.js" type="text/javascript"></script>
<script src="/media/system/js/caption.js" type="text/javascript"></script>
<script src="/media/system/js/mootools-more.js" type="text/javascript"></script>
<script src="/media/widgetkit/js/jquery.js" type="text/javascript"></script>
<script src="/cache/widgetkit/widgetkit-538b7ee6.js" type="text/javascript"></script>
<script src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" type="text/javascript"></script>
<script src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" type="text/javascript"></script>
<script src="/templates/yoo_downtown/warp/js/warp.js"></script>
<script src="/templates/yoo_downtown/warp/js/accordionmenu.js"></script>
<script src="/templates/yoo_downtown/warp/js/dropdownmenu.js"></script>
<script src="/templates/yoo_downtown/js/template.js"></script>
Nesyan
06-06-2012, 12:53 PM
این اسکریپت را چگونه در قالب وارد کردید ؟
بهتره به واسطه یک فایل JS این فایل را در قالب و در تگ head لود کنید !
موتولز هم فعال کنید در مدیریت پلاگینها :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
کل اسکریپت رو در هدر گذاشتم. مشکل کار نکردن خود این اسکریپت نیست! اسکریپت تبدیل اعداد خیلی عالی کار کرد، اما هرچیز دیگه ای که از موتولز استفاده می کرد از کار افتاد.
پلاگین موتولز ندازم! من از جوملا 2.5 استفاده می کنم، تو خودش که نداشت!
مهدی.
06-06-2012, 05:50 PM
مطالعه کنید !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر جوابگو بود لطفاً اطلاع بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Nesyan
06-06-2012, 11:39 PM
مطالعه کنید !
اگر جوابگو بود لطفاً اطلاع بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنونم از توجهت، من مطلبی که گذاشتی رو خوندم و همینطور جاهایی که معرفی شده بود رو رفتم، البته خیلی وارد نیستم و چیزی از برنامه نویسی سر در نمی آرم. الان یکی دو سوال دارم؛
آیا این اسکریپت تبدیل اعداد لاتین به فارسی از Jquery استفاده می کنه؟ من در یک صفحه HTML بدون اینکه Jquery رو فراخوان کنم و تنها با همون اسکریپت تونستم اعداد لاتین رو فارسی کنم.
اگر از Jquery استفاده می کنه، گمان می کنم که نباید روی بقیه اسکریپت های Jquery مشکل ایجاد کنه، اما تو سایت من اینکار رو می کنه!
اگر از Jquery استفاده می کنه، پلاگین هایی هست که مشکل تداخل Jquery و Mootools رو حل می کنه، که امتحان کردم و جواب نگرفتم. بدتر این پلاگین ها هرچی با موتولز کار میکرد رو از کار انداختند!
آیا احتمال داره که با تبدیل اعداد، کاراکتر مقادیر عددی اسکریپت های دیگه رو تغییر بده و به همین دلیل در کارکرد اونها مشکل ایجاد میشه؟
البته فعلاً و با این شرایط دارم قید فارسی شدن اعداد رو میزنم!
مهدی.
06-07-2012, 01:17 AM
خیر این اسکریپت از جی کوئری استفاده نمیکنه !
اما احتمالاً یا شما کد رو اشتباه در قالب قرار میدید یا قالبتون این ایراد رو داره. بررسی کنید با قالب پیشفرض هم این مشکل بوجود میاد !؟
همیشه راه حلی هست ! نباید کنار کشید :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Nesyan
06-07-2012, 01:47 PM
خیر این اسکریپت از جی کوئری استفاده نمیکنه !
اما احتمالاً یا شما کد رو اشتباه در قالب قرار میدید یا قالبتون این ایراد رو داره. بررسی کنید با قالب پیشفرض هم این مشکل بوجود میاد !؟
همیشه راه حلی هست ! نباید کنار کشید :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اسکریپت رو در جای درستی قرار میدم، در هدر و زیر اسکریپت های جاوای دیگه. خود اسکریپت تبدیل اعداد هم عالی کار میکنه، یعنی تمام اعداد لاتین رو فارسی میکنه. و چون کار میکنه یعنی جاش درسته. مشکل تداخل اون هست با اسکریپت های دیگه. من از قالب yootheme استفاده میکنم و نمی خوام ازش صرف نظر کنم.
مهدی.
06-09-2012, 10:26 AM
حالا یه تست کنید ببینید با قالبهای دیگه مشکل دارید یا خیر !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
novinfard
06-09-2012, 11:31 AM
خوب دوست عزیز،
با این کد مشخصا باید نه تنها جاوا اسکریپت های صفحه، بلکه تصاویر و برخی لینک ها از کار بیفتند. شما فقط تابع فارسی کننده اعداد رو که یونیدکد حروف را شیفت میده، باید در قسمت متن استفاده کنید.
Nesyan
06-10-2012, 07:54 PM
خوب دوست عزیز،
با این کد مشخصا باید نه تنها جاوا اسکریپت های صفحه، بلکه تصاویر و برخی لینک ها از کار بیفتند. شما فقط تابع فارسی کننده اعداد رو که یونیدکد حروف را شیفت میده، باید در قسمت متن استفاده کنید.
سلام، ممنونم از پاسخ، اما ممکنه توضیح بیشتری بدید؟
این طور که من متوجه شدم، باید این اسکریپت رو درون تگ های Body فراخوان کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.