توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ارسال یادداشت در ie (JComments)
با سلام
در سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)، به مشکلیبرخوردیم. و اون هم اینکه در JComments با فایرفاکس و اپرا و ... میشه یادداشت ارسال کرد .
اما در Internet Explorer مشکل داره <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی مدد...
shmata
05-28-2012, 05:56 PM
کلا سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)تون نه با FF باز میشه نه با IE
JComment برروی هزاران سایت دیگه نصبه که بدون مشکل داره کار میکنه :confused:
کلا سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)تون نه با FF باز میشه نه با IE
JComment برروی هزاران سایت دیگه نصبه که بدون مشکل داره کار میکنه :confused:
درود
سایت کار میکنه!
مشکل همینجاست که در مورد سایت ما مورد داره نه بقیه!
shmata
05-29-2012, 09:58 AM
درود
سایت کار میکنه!
مشکل همینجاست که در مورد سایت ما مورد داره نه بقیه!
به آدرس
Joomlaroot/components/com_jcomments/tpl/default/style_rtl.css
بروید و در خط 122 در استایل
#comments-form .btn{
float:right;
}
float:right مذکور را حذف نمایید مشکل تان در IE حل میشود ولی از نظر شکل و قیافه به زیبایی سابق نخواهد بود.
با سلام و تشکر از توجه شما
این کارو کردم اما متاسفانه درست نشد.
:(
shmata
05-30-2012, 01:49 PM
با سلام و تشکر از توجه شما
این کارو کردم اما متاسفانه درست نشد.
:(
من اون کاری که بهتون گفتم خودم با IE Tester تست کردم و با IE7 به بعد هیچ مشکلی نداشت
لطفا دوباره با تمرکز بیشتری اینکارو انجام بدید انشالا مشکلتون میشه .
fheh2007
07-06-2012, 11:43 AM
سلام
من این افزونه رو نصب کردم و مدتها بدون مشکل دارم باهاش کار میکنم ولی اخیرا نظرات ارسالی جدید را به ایمیلم ارسال نمیکنه در حالیکه تا به حال این کار رو به خوبی انجام می داد مشکل چیست
ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.