ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال راه اندازی جوملا روی یک هاست رایگان

mmohammadi
05-28-2012, 11:32 AM
با سلام.
من میخوام قبل از راه اندازی سایت اصلی، یک سایت امتحانی با جوملا 2.5 روی یک هاست رایگان ایجاد کنم. نمیدونم چه هاست رایگانی جوملا رو پشتیبانی میکنه و مطمئن هم هست. لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر.

mohammad973
05-28-2012, 05:15 PM
هاست کاران خوبه . خودش جوملا رو نصب داره و منتها یه تغییراتی هم توش داده و یکم کامل تره .

kianesfahan
05-28-2012, 06:17 PM
با عرض سلام و احترام . دوست عزیز نصب جوملا بر روی هاست های رایگان اصلا توصیه نمی شود . شما اگر می خواهید با جوملا اشنا شوید و یا کار کنید می توانید به راحتی بر روی سیستم خود نصب و استفاده کنید . مقاله زیر به شما در این ضمینه کمک می کند : نصب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer) موفق باشید .

Nesyan
05-29-2012, 02:39 AM
با سلام.
من میخوام قبل از راه اندازی سایت اصلی، یک سایت امتحانی با جوملا 2.5 روی یک هاست رایگان ایجاد کنم. نمیدونم چه هاست رایگانی جوملا رو پشتیبانی میکنه و مطمئن هم هست. لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر.

می تونید از سرویس آزمایش 30 روزه که خود جوملا با همکاری cloudaccess ارایه میده استفاده کنید. خودش جوملا رو نصب شده تحویل میده. از نشانی زیر وارد شوید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>