PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید جوم سوشیال

gordanetakhrib
05-30-2012, 08:13 AM
سلام
من می خوام جوم سوشیال رو از سایت اصلیش بخرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دو تا مشکل دارم تو فورومش هم میرم تو هر لینکی میرم ارور می ده

واقعا متوجه نمی شوم فرق 149 دلاری با 499 دلاری چیه و بهتره کدوم رو بخرم و از رو چی بفهمم- فقط رو یکیش اینه که لینکهجومسوشیال رو برمی داره!

مشکل دیگم اینه که تو ویژگی هاش گفته تا 30 روز اگه نخواستید پولتون رو پس می دیم چقدر میشه به این حرفشون اعتمادکرد؟ چون من سایتم یه مشکل درونی داره که نمی دونم چیه ممکنه بخرم وبعد بفهمم نصب نمی شه- این مشکل رو با نسخه های نالش که الان هست داره گفتم شاید با نسخه اصلیش نداشته باشه و اون اینه که یه سری از گزینه هاش غیر فعاله وواردش نمی شه مثل configuration و...- از طرفی من می خوام یه سری قابلیت های جوم سوشیال مثل ویدئو ... را غیر فعال کنم که با وارد شدن به تنظیماتش ممکنه

ممنون میشم راهنمایی جامع و کاملی مرا بکنید

یه سوال دیگه دارم و اینکه میشه جوم سوشیال رو به سه زبان ازشونخرید؟ فارسی عربی انگلیسی

safajuy
05-30-2012, 08:30 AM
سلام

تفاوت در تعداد نصب هستش.
499 دلاريش محدوديت نصب نداره

ولي 149 دلاري فقط روي يك دامين نصب ميشه(البته بايد سايت رو جايي ثبت كنيد كه بعداز خريد ثبت خواهند كرد)
99 دلاري هم مثل 149 دلاريه با اين تفاوت كه زيرش زده powered by jomsocial و بك لينك مي گيره از سايتتون
در مورد بازگشت پولش هم جومسوشيال كامپوننت معرفيه و شناخته شده ست

مي تونيد اعتمادكنيد بهشون

براي زبان ها هم مي تونيد به اين قسمتش مراجعه كنيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشيد

gordanetakhrib
05-30-2012, 08:58 AM
ولي 149 دلاري فقط روي يك دامين نصب ميشه(البته بايد سايت رو جايي ثبت كنيد كه بعداز خريد ثبت خواهند كرد)

ممنون- اینه یعنی چی که روی سایت باید ثبت کنم؟ من الان سایت دارم می خوام روش جومسوشیال رو نصب کنم
و اینکه اگه 149 دلاری رو بخرم نمی تونم روی فارسی و عربی که زیر شاخه انگلیسی اند نصب کنم؟

الان زبان هاشو دیدم هم فارسی داره هم عربی
یعنی میشه من یک جوم سوشیال نصب کنم روی سایت انگلیسی و بعد این add on زبان عربی و فارسی رو روش نصب کنم؟
اون وقت چه شکلی میشه؟ مثل سایتی که سه زبان داره و نوشته en|fa|ar که رو هر کدوم بزنی میره توی سایت به اون زبان اینم همین طور میشه که بره به جوم سوشیال به زبان دلخواه کاربر(هر سه تاش یک حوم سوشیال باشه فقط زبانش فرق کنه)؟ یا اینکه اگه پک زبان رو نصب کنم میشه سه تا جوم سوشیال که کاربران در سه تا جای مختلفند؟ یعنی منظورم اینه که میاد برام فارسیش می کنه؟
من می خوام یک شبکه اجتماعی به سه زبان داشته باشم. میشه؟
ببخشید طولانی شد

safajuy
05-30-2012, 09:21 AM
اینه یعنی چی که روی سایت باید ثبت کنم؟

يعني كامپوننت فقط روي يك دامنه يا سابدامين قابل نصبه. فرضاً: sub.yoursite.com
اين محدوديت براي 149 دلاري و 99 دلاري هستش

و اینکه اگه 149 دلاری رو بخرم نمی تونم روی فارسی و عربی که زیر شاخه انگلیسی اند نصب کنم؟
روي يك سايت يا سابدامين مي تونيد نصب كنيد. براي زبان ها هم بايد از جومفيش استفاده كنيد. البته اگر از جوملا 2.5 استفاده كنيد به مشكل برنمي خوريد

با جومفيش يا جوملا 2.5 زبانهاي سايت شما به اين شكل در مياد:
yoursite.com/fa براي فارسي
yoursite.com/en براي انگليسي
yoursite.com/ar براي عربي

با جومسوشيال مي تونيدهر سه مورد روداشته باشيد

فقط يك نكته:
براي اينكه اين زبانها رو داشته باشيد بايد جوملاي شما فايل زبان فارسي و عربي رو دارا باشه

موفق باشيد