توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست افزونه کاتالوک مثل این سایت
hamid70
05-30-2012, 11:45 AM
سلام من یک سوال از خدمت دوستان داشتم من یک افزونه نیاز دارم برای کاتالوک مثل افزونه این سایت ایا این سایت از کامپونت jefaq استفاده می کند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>اگر از کامپونت jefaq استفاده می کند ایا این امکان هست که در کامپونت jefaqدو تا بخش درست کنیم و در بخش یک مطالب خود اون بخش بگذ اریم و در بخش ب مطالب بخش ب نمایش داده بشه و در نهایت موقع نمایش بشه بر ا ساس بخش های که درست کردیم در منوها دو بخش متفاوت نمایش داده بشه
مهدی.
05-31-2012, 10:12 PM
سلام
با استفاده از Mtree میتونید اینکار رو انجام بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hamid70
06-01-2012, 08:35 AM
اقا مهدی این Mtree چیه کامپونت ماژوله از کجا می شه دانلودش کرد
مهدی.
06-01-2012, 08:50 AM
باید این کامپوننت رو خریداری کنید !
تجاری هست و ما نمیتونیم لینکی ازش رو اینجا قرار بدیم !
البته لازم میدونم اینو ذکر کنم چیزی که شما توضیح نوشتید رو میشه با خود جوملا 2.5 هم ایجاد کرد ! شما منو رو به شکل لیست مجموعه ایجاد کنید و برای تنظیمات زیر مجموعه ها هم تعیین کنید همیشگی و ... . برای نمایش بصورت درختی هم میتونید از منوهای درختی استفاده کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hamid70
06-02-2012, 06:39 AM
اقا مهدی من کامپونت mtree 2.1.0 را دانلود کردم فقط یک سوال داشتم یک قسمت داره به نام languge pack که نصب نمی شه من فایلشو در اینجا م یگذارم روش نصبش چگونه هست ایا برای فارسی کردن این کامپونت روش خاصی باید داشت
fr-FR.com_mtree__2.1.0_.zip - 17.7 Kb (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
safajuy
06-02-2012, 06:49 AM
سلام
1) بسته اي داريد براي زبان فرانسويه. بسته ي هاي فارسي ابتداش fa-IR دارند
2) اين بسته نصبي نيست! بايد توي سيستم خودتون اكستراكت كنيد و فايلي كه توي پوشه ي admin هست رو اگر فايل زبانتون فارسي باشه توي مسير:
administrator\language\fa-IR
و براي زبان سايت فايلي كه توي پوشه ي lang هست رو توي پوشه ي language/fa-IR كپي كنيد
موفق باشيد
hamid70
06-02-2012, 07:18 AM
جناب صفا جوی languge pack فارسی این کامپونت را دارین تو languge pack که من داشتم نبود ممنون می شوم اگر دارین در اختیار کاربران انجمن قرار بدین یا حداقل یک قسمت های داره مثل این عکس که category بنده کرده مثل 0-9 یا a-b-c میخواهم اگه بشه فارسیش کنم مثل الف ب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
06-02-2012, 10:23 AM
این افزونه تجاری است !!! ما نمیتونیم ازش پشتیبانی کنیم !
تاپیک قفل شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.