PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر دادن نوشته کپی رایت و حذف نوشته حوملا فارسی در فوتر

shaahinkh
05-30-2012, 05:50 PM
سلا و عرض خسته نباشید. من میخواستم متن کپی رایت فوتر قالب را ویرایش کنم و عبارت جوملا فارسی و نوشته های دیگه مثل css valid, xhtml valid, Top , developed by joomla farsi را از فوتر سایت حذف کنم و لوگوی سایت را در این قسمت قرار بدم. جوملا 2.5 و قالب yourgrids امیرکبیر را استفاده میکنم. اگه ممکنه راهنمایی کنید. با تشکر

jalal_iranian
05-30-2012, 07:32 PM
با سلام

به مسیر زیر بروید و فایل yjsg_footer.php را ویرایش کنید.

templates/yougrids/yjsgcore

ضمنا نمایش لوگو و نمایش عبارت جوملا از طریق مدیریت قالب قابل حذف هستند.

یا علی

shaahinkh
06-01-2012, 09:06 PM
ممنون ولی اگر ممکنه دقیقتر راهنماییم کنید. آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) است و محتوای فایل فوتر به این صورته، من میخوام عبارت های css valid,xhtml و ... که سمت راست فوتر وجود داره حذف بشه و لوگو و نوشته کپی رایت به وسط فوتر منتقل بشه. در ضمن اگه ممکنه بگیه چطور رایت کلیک رو روی بعضی از صفحه های سایت ببندم. خیلی ممنون از لطفتون.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shaahinkh
06-01-2012, 09:09 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>شرمنده من نمیدونم چطوری میتونم عکی بزارم،میخوام عکس فایل فوتر رو یزارم ولی بلد نیستم.اگه ممکنه راهنمایی کنید.

mohammad973
06-02-2012, 05:01 AM
یک ماژول از نوع Html سفارشی ایجاد کنید و عکستون رو داخل اون قرار بدید . بعد موقعیت اون ماژول رو مثلا user21 انتخاب کنید .

shmata
06-02-2012, 06:47 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>شرمنده من نمیدونم چطوری میتونم عکی بزارم،میخوام عکس فایل فوتر رو یزارم ولی بلد نیستم.اگه ممکنه راهنمایی کنید.

برای تغییر دادن عکس به آدرس
Joomlaroot/templates/yougrids/images/yjsglogo.png
بروید و تصویر yjsglogo.png را عوض کنید
برای تغییر متن d. Developed by Joomla Farsi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مقاله مدیریت زبان ها در جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %AA%D9%87_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%B3%D8 %A7%D8%B2_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7&redirect=no)قسمت override را مطالعه فرمایید

shaahinkh
06-02-2012, 08:08 AM
یک ماژول از نوع Html سفارشی ایجاد کنید و عکستون رو داخل اون قرار بدید . بعد موقعیت اون ماژول رو مثلا user21 انتخاب کنید .

ممنون از راهنماییتون ولی منظور من از عکس گذاشتن در پست همین انجمن بود.میخواستم عکس کد فایل فوتر را بزارم و شما راهنمایی کنید که برای تغییر مواردی که گفتم چه تغییری توی کد بدم.

shmata
06-02-2012, 08:17 AM
ممنون از راهنماییتون ولی منظور من از عکس گذاشتن در پست همین انجمن بود.میخواستم عکس کد فایل فوتر را بزارم و شما راهنمایی کنید که برای تغییر مواردی که گفتم چه تغییری توی کد بدم.

از دکمه insert image استفاده کنید . کنار دکمه حذف لینک

shaahinkh
06-02-2012, 10:52 AM
از دکمه insert image استفاده کنید . کنار دکمه حذف لینک
این صفحه ادیت کد فوتر سایت هست.اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطور عبارات cdd valid, xhtml valid و ... را از فوتر سایت حذف کنم.ضمن اینکه در قسمت مدیریت زبان و قسمت باطل هرچس عبارت developed by joomla farsi را جستجو کردم پیدا نکرد که بخوام تفییرش بدم.
ممنون از همکاریتون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
06-02-2012, 12:58 PM
این صفحه ادیت کد فوتر سایت هست.اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطور عبارات cdd valid, xhtml valid و ... را از فوتر سایت حذف کنم.ضمن اینکه در قسمت مدیریت زبان و قسمت باطل هرچس عبارت developed by joomla farsi را جستجو کردم پیدا نکرد که بخوام تفییرش بدم.
ممنون از همکاریتون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به آدرس

Joomlaroot/templates/yougrids/yjsgcore/yjsg_links.php
و خط 25 تا 29 ویرایش کنید .