توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فشرده سازی
UserJoomla
05-31-2012, 11:20 AM
سلام
ببخشید آیا بلاگین، ماژول یا راهی هست بشود مطالب و عکس ها رو فشرده سازی یا کم حجم کنه، در کل برای سایت های خبری که مطالب و تصاویر زیادی استفاده می کنند
برای سرعت و بازشدن سایت و صفحات.
- با تشکر
مهدی.
05-31-2012, 09:12 PM
سلام
بله این امکان هست ! پلاگینهایی به این منظور هستند که عکسهای شما را برای صفحه اصلی سایت - متن کامل محتوا - ماژولها اندازه میکنند و تبدیل به حجم های کم میکنند !
اما اگر منظورتون قبل از آپلود به سرور هست بهتره از خروجی for web در فتوشاپ استفاده کنید ! در منوی فایل > اکسپورت > save for web یا یه همچنین چیزی بود اگر اشتباه نکنم :دی
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-01-2012, 01:06 PM
سلام مجدد
خیر قبل از آپلود نه، منظور بعد از آپلود چون وقت نمیشه که قبل از آپلود فشرده سازی کرد.
اگر امکانش هست راهنمایی بفرمائید.
مهدی.
06-01-2012, 08:12 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این چند نمونه رو بررسی کنید ! نمونه های دیگری هم در همین سایت هستند که میتونید مشاهده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-01-2012, 09:13 PM
از نظر شما کدام مناسب تر می باشد
سایت بنده مجله خبری تفریحی و سرگرمی هست، که بیشتر مطالب و تصاویر استفاده می شود و برای همین یک ماژول، بلاگین می خوام که بهینه سازی عالی و مناسبی
در این زمینه کند که نه زیاد باعث کندی سایت شود و نه تغییری بدی در شکل و ظاهر مطالب و تصاویر.
- با تشکر
مهدی.
06-01-2012, 09:34 PM
همه رو نصب کنید ببینید کدوم رو بیشتر خوشتون میاد !! اونی که از نظر شما بهتر بود رو با دلیل اینجا بیان کنید انشاالله در دستور کار تیم فارسی کننده قرار خواهد گرفت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-01-2012, 11:27 PM
با توضیحاتی که بلاگین ها دادن و نظرات بازدیدکنندگان فکر کنم این مناسب تر باشه
البته من بلاگین Thumbnail for Joomla content، plg_jathumbnail را دارم اما فشرده سازی و.. ندارد.
UserJoomla
06-02-2012, 06:55 PM
ببخشید یک سوال داشتم در بررسی آنالیز قالب و سایت بنده قسمت Optimize images و Defer parsing of JavaScript از نظر Grade درجه پایینی هستند، از چه طریق می توانم آنها را بهینه سازی کنم؟
آیا به همین بلاگین قشرده سازی تصاویر ربط دارد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
مهدی.
06-02-2012, 08:44 PM
این grade رو شما از کجا مشاهده میکنید !؟
در کل شما باید بتونید با حداقل فضا کاربر را به مقصد برسانید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-03-2012, 08:56 AM
سلام
سایت هایی هستند که سایت را آنالیز می کنند.
مهدی.
06-03-2012, 09:09 AM
optimize image
عموماً مفهومش توی اینچنین سایتهایی اینه که شما تصاویر رو از اون حدی که هستند با مشخصه ارتفاع و عرض کوچکتر و بزرگتر کردید ! این یعنی تصویری که لود میشه حجمش بیشتر از اونی هست که باید باشه !
مورد دوم هم یعنی اینکه شما با یک merge کننده فایلهای js و css مشکتون حل خواهد شد ! rokgzip یک افزونه معروف برای این منظور هست !
عموماً این سایتهای اینچنینی به این سبک عمل میکنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-03-2012, 09:26 AM
امکانش هست در مورد افزونه دوم " merge کننده فایلهای js و css ، rokgzip " بشتر توضیح و راهنمایی کنید.
مهدی.
06-03-2012, 09:38 AM
UserJoomla
06-03-2012, 08:29 PM
سلام
بلاگین و یا راه های دیگری هم وجود دارد که باعث بهینه سازی و بالا بردن grade سایت شود ؟
مهدی.
06-03-2012, 11:48 PM
موارد زیاد هستند ! شما بهتره کمی در اینترنت جستجو کنید و دانشتون رو در این قسمت افزایش بدید. انقدر موارد زیاد هستند که نمیشه همه رو بیان کرد !
اگر سوالی هم بوجود اومد میتونید مطرح کنید تا به شما پاسخ داده بشه تا بتونید سریعتر این راه رو پیش برید.
اگر دانشتو کافی شد و تونستید مقاله ای رو در اینباره بنویسید خوشحال میشیم در دانشنامه جوملا فارسی با نام خودتون منتشر کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-04-2012, 08:14 AM
پش از جستجو های فراوان دراین باره به راه کارهای زیادی اشاره شده بود، که چکیده از آنها را به صورت مقاله ارائه دادم که امیدوارم برای دیگران قابل قبول باشد و سودآور.
حال از شما چند سوال و راهنمایی دارم؛ من یک سایت مجله خبری تفریحی و سرگرمی دارم و به دنبال راه و ترفند مناسبی برای افزایش grade و بهینه سازی سرعت صفحات هستم
این چکیده هم که تهیه کردم باعث بالابردن آگهی در این باره شد، اما حال نمی دانم چه افزونه، بلاگین، نرم افزارهایی برای کاره بنده مناسب تر است، که این به گردن شما میفتد،
البته در صورتی که بلاگین و... خود باعث کندی سایت و حجم نشوند!
افزایش سرعت بارگزاری صفحات وب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
06-04-2012, 12:47 PM
تک تک سوال کنید بهتون راهنمایی خواهیم کرد ! هر موردی که نیاز به افزونه براش فکر میکنید هست رو بگید تا راهنمایی کنیم ! :)
مقاله رو از منابع خاصی کپی کردید یا خودتون نوشتید ؟ برای حفظ حقوق مولف سوال میکنم :) در ویکی مطالب با حفظ حقوق مولف ذکر میشود ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-04-2012, 01:24 PM
سلام
خیر منبع خاصی ندارد، خلاصه جستجو و جمع آوری و چکیده از مقاله های منتشر شده در این باره است.
UserJoomla
06-04-2012, 03:34 PM
آقا من این بلاگین را دانلود کردم بعد فعالش کردم سایت بالا نمیومد یعنی صفحه سفید بود، غیره فعالش کردم باز هم صفحه سفید بود !!!
بعد کلا حذفش کردم، بعد از مدتی سایت به حالت اولیه برگشت (زهره ترک شدیم به خدا ) علتش چیه و آیا نتظیم خاصی دارد بعد از نصب ؟!!
مهدی.
06-04-2012, 07:08 PM
صفحه سفید یعنی خطایی در سایت هست و چون display_error خاموش هست پیغام خطا نمایش داده نمیشود و صفحه سفید میادش
روشن کنید تا ببینید چه پیغامی مشاهده میکنید !
تنظیم خاصی نداره ! یه پلاگین هست که میتونید برید ببینید آیتمها دقیقاً چی هست ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-04-2012, 07:29 PM
منظورتان همان مسیر پیکربندی کلی / سیستم / اشکال زدایی سیستم ، این گزینه روشن باشد ؟
مهدی.
06-04-2012, 08:19 PM
در php.ini مقدار on را برای display_error قرار بدید ! :)
البته دسترسی روت میخواد.
با دستوراتی در فایل htaccess هم شدنی هست ! که با کمی جستحو در انجمن به این مورد هم خواهید رسید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-05-2012, 10:53 AM
سلام
در تنظیمات این بلاگین این گزینه ها است ، آیا باید تغییری در آنها اعمال شود ؟
پارامترهای پلاگین900 Cache Time in Secs
Expires Header Time in Minutes 1440
Show Contents Comments خیر
Strip CSS Whitespace بله
System - EasyCalcChek PULS 0 چینش
مهدی.
06-05-2012, 12:00 PM
Cache Time in Secs
کش خود جوملاست و فایلهایی که توسط این نرم افزار ساخته میشه رو کش میکنه ! مدت زمان باطل شدنشون رو باید مشخص کنید !
Expires Header Time in Minutes
باید وقتی روی اسمش موس رو ببرید توضیحاتی رو داشته باشه ! از اسمش نمیشه کامل گفت ! منم الان نصب ندارم که بررسی کنمش !
Show Contents Comments
باقی گذاشتن کامنت ها در فایلها !
Strip CSS Whitespace
یک استاندارد سازی در فایلها که بهتره تغییر ندید !
System - EasyCalcChek PULS 0
این مورد هم تفاوتی نداره خیلی چی باشه ! تغییر ندید بهتره ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-05-2012, 12:12 PM
میشه لطفا یک راهنمایی در این باره کنید که منظور چیست , فواید اینها برای چیست... ؟" Cache Time in Secs
کش خود جوملاست و فایلهایی که توسط این نرم افزار ساخته میشه رو کش میکنه ! مدت زمان باطل شدنشون رو باید مشخص کنید ! "
مهدی.
06-05-2012, 02:07 PM
کش در اینجا یعنی از انجام یک عمل تکراری جلوگیری بشه ! برای اینکه فایلهای جی اس و سی اس اس شما آپتیمایز و فشرده بشن باید از نو ساخته بشن و اون فایل جدید به کاربران نمایش داده شود و بر روی سیستمشون لود بشه ! حالا فرض کنید هر کاربری که صفحات شما رو باز میکنه این دستور رو برای سایت ارسال کنه و این فایل ساخته بشه ! از کش استفاده میکنند که پروسس کمتری انجام بشه و فایل یکبار در پریود زمانی درست بشه و بعد از اون دوره منقضی و دوباره ایجاد شود ! (این ایجاد دوباره به این منظور هست که اگر فایل تغییری کرد اصلاح شود!)
در جوملا برای بخش کاربری و مدیریتی کش وجود داره که پوشه هر کدام نیز جداست و برای فعال شدن باید این پوشه قابل نوشتن باشند !
قبلاً مفصلتر در انجمن این واژه توضیح داده شده است ! میتونید جستجو کنید تا به نتایج کاملتری برسید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-05-2012, 02:13 PM
خوب آلان به صورت پیش فرض بر روی 900 Cache Time in Secs تنظیم شده من باید این رو تغییر بدم ؟
مهدی.
06-05-2012, 02:24 PM
تصمیم با شماست ! پیشنهاد من اینه که زمان کافی هست :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-05-2012, 02:51 PM
آیا این بلاگین و زمان آن تاثیری در تغییر زمان ویرایش و ایجاد مطالب دارد یا خیر ( منظور باید این بازه زمانی این بلاگین بگذرد تا تغییرات اعمال شوند )
و اگیر لطف کنید این آنالیز سایت بنده را مشاهده کنید ، برای بالا بردن درجه grade گیزینه هایی که پایین هستن باید چکار کنم ؟ آیا بلاگین وجود دارد ؟
- با تشکر
مهدی.
06-05-2012, 05:07 PM
این پلاگین فقط فایلهای js و css را بازسازی میکند و کش هم این فایل را خواهد داشت و روی مطالب شما تأثیر مستقیمی نخواهد داشت ! کامپوننت مطالب خودش کش جداگانه ای داره :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-05-2012, 05:29 PM
نام کامپوننت مطالب چیست ؟ و اگر لطف کنید در رابته با افزایش grade ها هم کمک و راهنمایی کنید، ممنون می شوم.
UserJoomla
06-06-2012, 02:49 PM
آقا کاره من گیره، لطف کنید جواب بدید ثواب داره دعاتونم میکنیم.:)
مهدی.
06-06-2012, 05:24 PM
مدیریت محتوا در جوملا میشه کامپوننت مطالب !!
برای grade شما مطالب رو خودتون تهیه کردید ! یعنی خودتون چیزی ازش یاد نگرفتید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
UserJoomla
06-06-2012, 05:49 PM
چرا موئثر هم بود، اما الان اون grade هایی که از درجه پایینی برخوردارن اطلاع ندارم مربوط به چی هستند و بلاگین آیا دارند یا خیر.
مهدی.
06-06-2012, 06:07 PM
پلاگینی نیست که اون موارد رو برطرف کنه ! یعنی پلاگینی نمیتونه باشه ! مگر اینکه شما کاری رو بخواهید برای حل این موارد انجام بدید و به واسطه برخی پلاگینها بخواهید اینکار را انجام دهید !
بطور مثال gzip سیستمی هست که شما میتونید در تنظیمات کلی فعال کنید !
Specify image dimensions
یعنی برای تصاویر خودتون در تگهای img اندازه ها رو باید وارد کنید که شما اینکار رو نکردید !!!
Leverage browser caching
Combine images using CSS sprites
Minify CSS
برای این منظور از این پلاگینی که معرفی شد اگر استفاده کنید مشکلتون باید حل بشه ! اما ظاهراً هنوز فعال نشده !! :)
و همچنین مورد Minify JavaScript هم !
Enable gzip compression
Specify a Vary: Accept-Encoding header
Defer parsing of JavaScript
Optimize images
Remove unused CSS
این خیلی ارزش نداره ! اصلاً ازش منصرف بشید بهتره :دی
همچنین
Use efficient CSS selectors
(این دو بر میگرده به استفاده شما از تی 3 که خیلی هم مشکل حادی نیست !)
بقیه موارد رو هم که من دیدیم از امتیاز خوبی برخوردار بودید !
هنوز هم فکر میکنید باید از پلاگینهای بیشتر و دیگری استفاده کنید !؟!؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.