PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال k2 farsi

mosmosmos
06-01-2012, 07:41 AM
یه سوال دارم همه کسایی که از کی ۲ استفاده می کنن مطلب گذاشتنشون اینجوره!(عکس زیر)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
هرچی استایل میدم یا تویه خوده مطلب می خوام لینک بدم حتی برم خط زیر ادامه متن رو بنویسم این اینه آرشیو نشون میده :angry:هر ورژنی نصب کردم همینجوریه help me!:cry:

مهدی.
06-01-2012, 09:16 PM
سلام !

من سه بار سوالتون رو خوندم هیچی ازش نفهمیدم ! میشه یکم واضحتر بفرمایید مشکلتون رو !!!؟؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

mosmosmos
06-02-2012, 07:53 AM
سلام !

من سه بار سوالتون رو خوندم هیچی ازش نفهمیدم ! میشه یکم واضحتر بفرمایید مشکلتون رو !!!؟؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

به فرض الان دارم اینجا مطلب می ذارم میام خط پایین
یا فونت بزرگتر مینویسم یا مثلا لینک می دم google (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
وقتی با k2 مطلب می ذارم اینا رو نمی فهمه! همه رو پشت هم مینویسه بدون تغییراتی که من دادم
نمونش مثل نسخه های آرشیو انجمن ها..
هر ورژنی نصب کردم همینه!

arefeh.amini
07-13-2012, 04:43 AM
سلام به همه
بچه ها من هر چی K2 نصب می کنم یه ایرادی داره
هیچ کس یه K2 فارسی خوب نداره؟؟؟؟؟؟؟ مثلا تو یکیش به جای نام نویسنده نوشته written by
یکیش تاریخش به هم ریختس
تو رو خدا یکی یه k2 خوب لینک کنه (البته فارسی لطفا) :tired:
مرسی :wink: