PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول J Photostack

piano4all
06-01-2012, 08:07 AM
با احترام

در ماژول J Photostack (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به مشکل برخورد کردم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اول : مجموعه ایجاد کردم

دوم : مطلب که در آن چند تا عکس گذاشتم

سوم ک عکسها نمایش داده نمیشود ؟ البته در تنظیمات مازول از من مجموعه را نمیخواست .

از گزینه اصلی عکس گرفته ام . تنظیمات رو نمیدونم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با سپاس

piano4all
06-01-2012, 05:26 PM
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :rose:

مهدی.
06-01-2012, 08:56 PM
سلام

لطفاً لینکش رو در JED اینجا قرار بدید ! تا بحال این افزونه رو استفاده نکردم که بتونم بهتون توضیح بدم ! شاید با مطالعه توضیحات و دیدن دمو و همچنین مطالعه داکیومنتها بتونم براتون توضیح بدم چکار کنید !

در extensions.joomla.org لینک پروژش رو معرفی کنید تا بررسی کنیم !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

pop123
06-02-2012, 05:07 PM
پارسی شده اش رو از این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>گالری-بسیار-زیبا-تصاویر-J-Photostack?highlight=Photostack) دریافت کنید راحت استفاده کنید

لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>گالری-بسیار-زیبا-تصاویر-J-Photostack?highlight=Photostack)

در ضمن این ماژول اطلاعاتش رو از مجموعه ها نمی گیره شما تصاویرتون رو تو یه پوشه آپلود کنید . بعد در تنظیمات ماژول آدرس تصویر مورد نطر رو وارد کنید

piano4all
06-03-2012, 03:58 AM
پارسی شده اش رو از این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دریافت کنید راحت استفاده کنید

لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در ضمن این ماژول اطلاعاتش رو از مجموعه ها نمی گیره شما تصاویرتون رو تو یه پوشه آپلود کنید . بعد در تنظیمات ماژول آدرس تصویر مورد نطر رو وارد کنید

سئوال من همینجاست که آدرس اون عکس رو چجور باید پیدا کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :rose:

piano4all
06-03-2012, 04:03 AM
سلام

لطفاً لینکش رو در JED اینجا قرار بدید ! تا بحال این افزونه رو استفاده نکردم که بتونم بهتون توضیح بدم ! شاید با مطالعه توضیحات و دیدن دمو و همچنین مطالعه داکیومنتها بتونم براتون توضیح بدم چکار کنید !

در extensions.joomla.org لینک پروژش رو معرفی کنید تا بررسی کنیم !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

درود بر شما

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

pop123
06-03-2012, 05:40 AM
شما باید آدرس پوشه تصاویر رو به این صورت بدید modules/mod_jphotostack/tmpl/albums/album1/thumb/thumb.jpg

ابتدا در جایی که جوملا رو نصب کردید وارد پوشه madules بعد وارد پوشه mod_jphotostack و سپس tmpl/albums

1. داخل این آدرس یک پوشه هست با نام albums که در این پوشه شما آلبوم های تصاویرتون رو ایجاد می کنید . به طو مثال album1 , album2 و .... و تصاویر هر آلبوم رو داخل اون پوشه میریزید.

2. در داخل پوشه هر album یک پوشه دیگه با نام thumb وجود داره که شما یک تصویر کوچیک (در ابعاد 90*135) در این پوشه قرار می دید که نمایان گر موضوع اون آلبوم هست و به عنوان اولین تصویر نمایش داده میشه

3. وقتی در تنظیمات ماژول آدرس رو به این صورت وارد می کنید modules/mod_jphotostack/tmpl/albums/album1/thumb/thumb.jpg در واقع شما آدرس تصویری که موضوع آلبوم رو مشخص می کنه رو وارد کردید.. و خود ماژول به صورت خود کار تصاویر مریوط به اون آلبوم رو به نمایش می زاره براتون.

اگر باز هم به مشکل بر خوردید پیغام بزنید تا کمکتون کنم

موفق باشید

piano4all
06-03-2012, 08:18 AM
بسیار سپاسگذارم از جنابعالی که سر فرصت برام توضیح دادید .

با تشکر

مهدی.
06-03-2012, 09:02 AM
تصویر مکانش میتونه توی images/yourgallery هم باشه و همین آدرس رو هم شما برای فایلتون بنویسید !

فقط حتماً باید توجه داشته باشید که نام و پسوند فایل رو هم باید ذکر کنید !

آدرس سایت شما خودش به این آدرس توسط ماژول اضافه خواهد شد ! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما اگر از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برای آدرس دهی به سایتی دیگر استفاده کنید آدرس اون سایت و اون عکس لود خواهد شد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

hisss
07-20-2012, 10:38 PM
سلام من یک مشکلی دارم با این ماژول
شایدم مشکل خود ماژول باشه !
من ماژول رو کپی میکنم و یکی دیگر ازش میسازم که زیر هم در یک صفحه و 20 آلبوم رو به نمایش در بیارم .
متاسفانه 2تا رو با هم نمایش نمیده !!
و 10 آلبوم کم هست !!

hisss
07-28-2012, 09:12 AM
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...

firoozmandan
07-31-2012, 05:53 AM
سلام

بعضی اوقات بدلایل فنی امکان استفاده دو بار از یک ماژول وجود ندارد.
در این صورت باید با ادیت ماژول نام آنرا تغییر دهید و مجدد با نام جدیدی نصب کنید

یا علی

hisss
07-31-2012, 09:20 AM
با تشکر از شما
منظور شما این هست که باید name رو از فایل xml تغییر بدم نصب کنم ؟ ( این کارو کردم رو قبلی نصب کرد ! )

hisss
08-02-2012, 08:34 AM
نمیدونم واقعا این جا رو میشه انجمن مرجع حساب کرد یا خیر !!