توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در لاگین کردن به قسمت مدیریت(خیلی فوری)
badan
06-01-2012, 02:50 PM
سلام
من از جوملای 2.5 استفاده می کنم
امروز وقتی سایت را باز کردم سایت نیمه فارسی نیمه انگلیسی شده بود وقتی به قسمت مدیریت رفتم کلا انگلیسی بود به علاوه اینکه به جاب عباراتی که باید موجود باشد تمام پسوند های کامپوننت ها را نوشته بود مثل:
COM_LOGIN_JOOMLA_ADMINISTRATION_LOGINبعد از وارد نمودن کلمه عبور و نام کاربری با ارور زیر مواجه شدم
Fatal error: Using $this when not in object context in /home/xiafatc/public_html/club/libraries/joomla/plugin/plugin.php on line 103
با جستجو در انجمن چیزی دستگیرم نشد حتی enable بودن اکستنشن تصخیص هویت را هم چک کردم
لطفآ راهنمایی کنید
مهدی.
06-01-2012, 08:52 PM
سلام
احتمالاً فایلهای شما ضربه خورده اند !
یکبار بسته آماده نصب جوملا را در هاست خود آور-رایت کنید و پوشه اینستال را حذف کنید ! احتمالاً مشکل شما حل خواهد شد ! همچنین قبل از اینکار از مدیر سرورتون درخواست کنید owner فایلهای شما را ریست کند ! و پرمیشن همه فایلها و پوشه های شما را نیز ریست کنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
badan
06-02-2012, 11:38 AM
سلام
این کار را هم انجام دادم ولی مشکل حل نشد
فکر کنم ایراد از تو بانک باشه؟؟؟؟
مهدی.
06-02-2012, 01:10 PM
بررسی کنید سایتتون روی لوکال مشکل داره یا خیر ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
badan
06-04-2012, 06:48 AM
چون تو سایتم فعلآ محتوایی نداشتم تصمیم گرفتم کلآ پاک کنم از دوباره نصب کنم
badan
06-04-2012, 07:09 AM
بازم به مشکل بر خوردم
وقتی کل اطلاعات پاک کردم از دوباره که خواستم نصب کنم بازم با مشکل مواجه شدم
تصویر زیر را مشاهده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
06-04-2012, 11:18 AM
سلام
متأسفانه هاست شما با جوملا سازگاري نداره!
شواهد نشون ميده كه هاست شما قادر به دريافت ترجمه ها نيست
مرحلهي اول نصب به شماميگه كه چه چيزي بايد وجود داشته باشه و براي نصب بايد چه مواردي رو رعايت كنيد
موفق باشيد
badan
06-04-2012, 01:19 PM
من در هاستم سایت جوملایی را تقریبآ 1 ماهی داشتم که خیلی خوب هم کار می کرد نمیدونم چرا یه هو اینطوری شد
به هر حال عکس مرحله دوم نصب را هم گداشتم مشکل گیج کننده ای هستش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
06-04-2012, 01:26 PM
با مدیر سرور صحبت کنید ببینید تغییر خاصی در سرور اعمال کردند این چند وقت ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
badan
06-05-2012, 08:23 AM
سلام
با تشکر از همه دوستان
مشکل از سمت فایروال سرور بود که بر طرف گردید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.