توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن افزونه ها
mirzakhani
06-02-2012, 10:24 AM
با سلام
وقتی داخل قسمت مدیریت افزونه های می رم یکسری از افزونه ها غیر فعال بوده و به هیچ صورت نیز فعال نمی شوند که معمولا افزونه هایی هستند که توسط ارائه دهنده پک جوملا روی آن نصب شده اند. چطوری می شه اونا رو فعال کرد؟
با تشکر
shmata
06-02-2012, 10:44 AM
اگر یک بسته جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)از سایت جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کنید . با رفتن به مدیریت افزونه ها -> مدیریت ماژولها -> ماژول مورد نظر -> حالت -> منتشر شده قرار بدید ماژول مورد نظر فعال خواهد شد .
دقت داشته باشید وقتی ماژولی را منتشر (فعال) میکنید از قسمت تخصیص منو صفحاتیکه ماژول در آنها فعال است را میتونید مشاهده و ویرایش کنید .
mirzakhani
06-02-2012, 10:54 AM
اگر یک بسته جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)از سایت جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کنید . با رفتن به مدیریت افزونه ها -> مدیریت ماژولها -> ماژول مورد نظر -> حالت -> منتشر شده قرار بدید ماژول مورد نظر فعال خواهد شد .
دقت داشته باشید وقتی ماژولی را منتشر (فعال) میکنید از قسمت تخصیص منو صفحاتیکه ماژول در آنها فعال است را میتونید مشاهده و ویرایش کنید .
با سلام
مراحل بالا رو بلدم اما کلاً یکسرس ماژول ها، کامپوننت ها و پلاگین های نصب شده بصورت غیر فعال هستند یعنی مثل لینکی که نمی تونید روش کلیک کنید شدند. نه اینکه از قسمت مدیریت غیر فعال شده باشند و بعد با انتخاب بشه فعالشون کرد. با اینا باید چکار کنم؟
محمد محسنی
06-02-2012, 11:04 AM
دوست عزیز سلام
لطفا یک اسکزین شات از مشکل خود قرار دهید.
یا حق.
mirzakhani
06-02-2012, 12:57 PM
دوست عزیز سلام
لطفا یک اسکزین شات از مشکل خود قرار دهید.
یا حق.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 5-22-10 PM.png
shmata
06-02-2012, 01:04 PM
شما با سطح دسترسی super administrator به سایتتان لاگین کنید مشکلتون حل خواهد شد .
مهدی.
06-02-2012, 01:17 PM
سلام
دوست عزیز !!! شما نمیتونید افزونه های هسته ای جوملا رو حذف کنید !
این جایی که شما رفتید برای حذف افزونه های نصب شده جوملا هست ! برای استفاده نیست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
mirzakhani
06-03-2012, 07:04 AM
سلام
دوست عزیز !!! شما نمیتونید افزونه های هسته ای جوملا رو حذف کنید !
این جایی که شما رفتید برای حذف افزونه های نصب شده جوملا هست ! برای استفاده نیست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
نمی خوام هیچکدومشو حذف کنم فقط می خوام تغییراتی اعمال کنم البته با super admin (با یوزر خودم که سایتو ساختم) هم رفتم ولی دسترسی نداد
ممنون
مهدی.
06-03-2012, 08:57 AM
برای تغییر اینجایی که رفتید نیست ! اینجا برای حذف افزونه مورد نظر هست !! نه برای ادیت کردنش !
چه تغییری میخواهید اعمال کنید ؟ تا راهنمایی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
mirzakhani
06-11-2012, 10:46 AM
برای تغییر اینجایی که رفتید نیست ! اینجا برای حذف افزونه مورد نظر هست !! نه برای ادیت کردنش !
چه تغییری میخواهید اعمال کنید ؟ تا راهنمایی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مثلا می خوام توی منوساز سایت تغییر بدم، اونجا که رفتم ماژولش موجوده ولی غیر قابل دسترسی اما توی قسمت ماژول ها همچین ماژولی وجود نداره
و یا تغییر در سایر کامپوننت ها و ماژول های مشابه!!
ممنون
مهدی.
06-11-2012, 03:05 PM
دوست عزیز باید از منوی بالا روی مدیریت ماژولها در منوی افزونه ها کلیک کنید ! :) تا مدیریت ماژولهای شما باز بشه و ماژولهایی که دارید رو ویرایش کنید ! البته اگر منو در بخش کاربری شما از قالب دستور نمیگیره ! :)
کتاب جوملا رو نخوندید !؟ :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.