PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول RokFeatureTable برای ساخت جدول حرفه*ای

mk2
06-03-2012, 07:22 AM
سلام
من افزونه RokFeatureTable (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو برای ساخت جدول حرفه*ای یا یک افزونه مشابه که همین کار رو انجام نیاز دارم.
اگر دوستی داشته باشه ممنون میشم لینکشو لطف کنه.

یا علی مدد...

jalal_iranian
06-03-2012, 07:32 AM
با سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

مهدی.
06-03-2012, 09:34 AM
سلام

یک نمونه عالی :)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

mk2
06-09-2012, 07:09 AM
با سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ماژول-نمایش-پلن-های-هاستینگ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

سلام
من اینو نصب کردم اما موقعی که میخوام یک منو بسازم براش توی قسمت مازولها نمیادش!

jalal_iranian
06-09-2012, 07:25 AM
در مدیریت ماژول از گزینه جدید استفاده کنید.

mk2
06-09-2012, 09:12 AM
میزنم اما نمیاره که بخوام انتخاب کنم.
چون من فقط یکجا اون هم برای صفحه هزینه تبلیغات سایت میخوام و بس!

مهدی.
06-09-2012, 10:29 AM
یعنی توی مدیریت ماژولهای شما نیست !؟ سوالتون اینه !؟

از ماژولی که بنده معرفی کردم استفاده کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

mk2
06-10-2012, 03:47 PM
یعنی توی مدیریت ماژولهای شما نیست !؟ سوالتون اینه !؟

از ماژولی که بنده معرفی کردم استفاده کنید !

دقیقاً.
تو ماژول ها میاد تنظیمات هم انجام میشه اما نمیشه منو براش ساخت یا در یک صفحه فراخوانی بشه

از همون استفاده کردم.

ممنونم
یا علی مدد...

jalal_iranian
06-10-2012, 04:20 PM
شما دو تا کار میتونید انجام دهید

1. ماژول رو در یک موقعیت و در صفحات مد نظرتون منتشر کنید.

2. اگر مایلید در بدنه اصلی نمایش داده بشه میتونید از افزونه های درج ماژول در مطالب استفاده کنید. که به این شکل میتونید با یک لینک منو به مطلب ماژول رو نمایش دهید.

مهدی.
06-10-2012, 09:44 PM
برای ماژولها شما نمیتونید منو بسازید اما میتونید ماژول رو در یک صفحه با استفاده از پلاگین load module نمایش بدید و اون محتوا رو در منو لینک کنید ! این مشکل شما رو حل خواهد کرد ! این پلاگین بصورت پیشفرض روی جوملا هست ! توضیحات استفاده هم در خود پلاگین موجود هست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

mkz2010
11-21-2012, 12:11 PM
سلام

یک نمونه عالی :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام دوستان می بخشید که تاپیک قدیمی رو بالا آوردم من این پلاگین نصب کردم وویرایشگر من هم jck editor هست می خوام بدونم چرا این پلاگین به ادیتور اضافه نشده .

shmata
11-21-2012, 12:52 PM
سلام دوستان می بخشید که تاپیک قدیمی رو بالا آوردم من این پلاگین نصب کردم وویرایشگر من هم jck editor هست می خوام بدونم چرا این پلاگین به ادیتور اضافه نشده .

به مدیریت سایت تون بروید و از قسمت تنظیمات کلی - ویرایشگر پیش فرض را برروی jck ست کنید