توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش آرشیو اخبار در ادامه مطلب
ricardo-kaka
06-03-2012, 09:26 AM
با سلام من منویی در پایینه سایتم دارم که می خواهم اون رو در ادامه مطلبم نمایش بدم در شورتی که منوی اونو تو تنظیمات مازول ایم آرشیو پیدا نمیکنم.
فکر کنم باید برای ادامه ی مطلبم بخش بسازم اما بلد بیستم لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
06-03-2012, 09:39 AM
سلام
کتاب جوملا رو بخونید لطفاً !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ricardo-kaka
06-03-2012, 10:42 AM
سلام
کتاب جوملا رو بخونید لطفاً !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام عزیز من مطالعه کردم اگر می شه راحنماییم کنید
راستی می شه برا سایت یه مازول معرفی کنید که بشه بین اعضا چت آنلاین انجام بدن؟
مهدی.
06-03-2012, 10:56 AM
شما کتاب رو یا ناقص خوندید یا نخوندید ! حالا به مرور مشخص میشه البته ! اما حدس اولیه من اینه :)
به هر حال برای اینکه مطالبتون ادامه مطلب داشته باشن کافی هست که در ویرایشگر روی کلید ادامه مطلب کلیک کنید تا متن کامل رو از متن اینترو بتونید جدا کنید.
اگر میخواهید ماژولی رو در ادامه مطلی داشته باشید فقط کافیست که در مدیریت ماژ<لتون اونرو برای اون صفحه اختصاصی کنید.
اگر میخواهید در متنتون یک ماژول خاصی رو نمایش دهید باید از پلاگین module load پیشفرض جوملا استفاده کنید.
برای درخواست بعدی خودتون هم طبق قوانین انجمن باید در یک تاپیک جدا مطرح کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ricardo-kaka
06-03-2012, 11:30 AM
ممنون مطالعه کردم ولی زیاد سر در نیاوردم میشه بیشتر توضیح بدین
مرسی
safajuy
06-03-2012, 12:53 PM
سلام
پلاگين load module رو پيداكرديد؟ اموزش قرار دادنش توي پلاگين نوشته شده. دستور با يك تگ هست.
آدرس پلاگين:
administrator/index.php?option=com_plugins&view=plugin&client=site&task=edit&cid[]=16
نحوه ي استفاده:
متن زير رو توي محتواي خودتون قرار بديد:
{loadposition user1}
به جاي user1 بايد اسم موقعيتخودتون رو بذاريد. موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.