توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش جوملا
davoodha
06-03-2012, 04:33 PM
با سلام خدمت همه دوستان
یک از خود گذشته میخوام به من حقیر که کلاس آمادگی هستم درس بده
انواع کتابها رو دارم وهمچنین سی دی ها رو دارم ( البته همگی مربوط به جوملا 1.5 است )
این هم اجر و ثوابی که میبرد :
قال على علیهالسلام :
زَکاةُ العِلمِ بَذلُهُ لِمُستَحِقِّهِ وَإجهادُ النَّفسِ فِى العَمَلِ بِهِ؛
زکات دانش، آموزش به کسانى که شایسته اند و کوشش در عمل به آن است.
قال الصادق علیهالسلام :
لایَزالُ المُؤمِنُ یُورِثُ أَهلَ بَیتِهِ العِلمَ وَ الدَبَ الصّالِحَ حَتّى یُدخِلَهُمُ الجَنَّةَ جَمیعا؛
مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شایسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد بهشت کند.
از این احادیث خیلی زیاد هست پس لطفا یه فداکار به ما آموزش بده
خواهشاً
jalal_iranian
06-03-2012, 04:45 PM
با سلام
شما موتور رو روشن کن و داخل جاده قرار بگیر. هر جا کم آوردی یه تاپیک توی انجمن بزن تا دوستان موتورتو راه بندازن. اینجا همه آچار بدست مشتاق هستند که مشکلات همدیگه رو حل کنند. حالا میخواد بستن یه پیچ باشه یا هر چیزه دیگه.
در ادامه این احادیث زیباتون خدا یه جایی گفته از تو حرکت و از من برکت.
یه جای دیگه گفته تو یه قدم بردار، من برات 1000 تا قدم برات بر میدارم.
ما هم همه وسیله ایم.
شما میتونی برای شروع از دانشنامه استفاده کنی که دوستان زحمت کشیدند و آموزشهای خوبی رو آماده کرده اند.
دانشنامه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>صفحهٔ_اصلی)
یا علی
yaser1
06-03-2012, 04:48 PM
سلام
چی آموزش چی رو میخوای!؟ اینقدر کلی که نمیشه حرف زد یا کمکی کرد!
به هر حال کتاب آموزش جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم هست که میتونی ازش استفاده کنی
در این کتاب که توسط نوید زراعتی (از اعضای تیم جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)) نوشته شده است، ابتدا به بیان مقدمه ای درباره جوملا و سپس به آموزش نصب و پیکربندی جوملا فارسی، ایجاد و مدیریت محتوا، مدیریت جوملا، افزونه های (الحاقات) جوملا، ساخت قالب برای جوملا، نکات امنیتی و برخی نکات پیشرفته پرداخته شده است.
مشخصات کتاب:
مؤلف و ناشر: مهندس نوید زراعتی
چاپ اول: دیماه 1387
شابک: 4-2917-04-964-978این کتاب را می توانید بصورت چاپی از کتابفروشی های معتبر سراسر کشور
یا به صورت الکترونیکی (e-book) با حجم 11 مگابایت از لینک زیر دریافت کنید:دریافت کتاب راهنمای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
davoodha
06-03-2012, 04:59 PM
با سلام
شما موتور رو روشن کن و داخل جاده قرار بگیر. هر جا کم آوردی یه تاپیک توی انجمن بزن تا دوستان موتورتو راه بندازن. اینجا همه آچار بدست مشتاق هستند که مشکلات همدیگه رو حل کنند. حالا میخواد بستن یه پیچ باشه یا هر چیزه دیگه.
در ادامه این احادیث زیباتون خدا یه جایی گفته از تو حرکت و از من برکت.
یه جای دیگه گفته تو یه قدم بردار، من برات 1000 تا قدم برات بر میدارم.
ما هم همه وسیله ایم.
شما میتونی برای شروع از دانشنامه استفاده کنی که دوستان زحمت کشیدند و آموزشهای خوبی رو آماده کرده اند.
دانشنامه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C)
یا علی
با عرض سلام مجدد
بنده موتورم باطریه یه دفعه شارز خالی میکنه میمونم روی دستتون!!!!
من جوملا رو نصب کردم حالا باید چکار کنم ( موضوع رو بازش کنم ...... )
یعنی یه مجموعه درست میکنم یا یه منو تا اینجا رو میدونم ولی بعدش که چه ماژولی براش بزارم یا چه پلاگین و یا .....
yaser1
06-03-2012, 05:03 PM
سلام
مشکل یا نیازت چیه؟
اگر میخوای مطلبی رو رد سایت نشون بدی مرحله اول رو درست طی کردی (ساخت منو الزامی نیست! همچنان که ساخت مجموعه هم الزامی نبود!)
حالا از مدیریت مطالب، یک مطلب جدید بساز و گزینه ی مطلب ویژه رو هم درونش انتخاب کن تا در صفحه اول نمایش داده بشه
برای شروع همین کافیه
حالا باید ببینی چه نیازهای دیگری داری
kianesfahan
06-03-2012, 05:17 PM
با عرض سلام مجدد
بنده موتورم باطریه یه دفعه شارز خالی میکنه میمونم روی دستتون!!!!
من جوملا رو نصب کردم حالا باید چکار کنم ( موضوع رو بازش کنم ...... )
یعنی یه مجموعه درست میکنم یا یه منو تا اینجا رو میدونم ولی بعدش که چه ماژولی براش بزارم یا چه پلاگین و یا .....
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
مشکل شما چی هست ؟
نیاز به فعال کردن هیچ ماژول یا پلاگین نیست . الان می توانید به راحتی مطالب خود را انتشار کنید .
به شما توصیه می کنم کتاب جوملا را مطالعه فرماید .
مطالب دانشنامه هم می توانید در این ضمنیه به شما کمک کند .
موفق باشید .
davoodha
06-03-2012, 05:29 PM
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
مشکل شما چی هست ؟
نیاز به فعال کردن هیچ ماژول یا پلاگین نیست . الان می توانید به راحتی مطالب خود را انتشار کنید .
به شما توصیه می کنم کتاب جوملا را مطالعه فرماید .
مطالب دانشنامه هم می توانید در این ضمنیه به شما کمک کند .
موفق باشید .
سلام مجدد
ممنون از راهنمایی
من اول مطلب گفتم که کتاب جوملا ( دوتا ) سی دی اموزشی ( چهار تا ) دارم ولی همش مربوط به جوملا 1.5 است .
من طبق راهنمایی دانشنامه کل مطالب پیش فرض رو پاک کردم حتی از دیتابیس ولی سایت رو که باز کردم مطالب باز هم بودند.
طبق راهنمایی دانشنامه کد امنیتی Captcha – ReCaptcha را فعال کردم . ( تنظیمات سایت )
در قسمت مدیریت کاربران _ تنظیمات کاربران را پیدانکردم که ان را نیز فعال کنم
safajuy
06-03-2012, 06:22 PM
سلام
دوست عزيز ابتدا ورودتون رو به جمع كاربران جوملا خوش آمد مي گم
دوم اينكه قبل از ارسال پست قوانين رو حتماً مطلاعه كنيد. عناويني براي تاپيك ها انتخاب كنيد كه متناسب با مشكلتون باشه
سوم اينكه توي مطرح كردن مشكلتون لازم به زياده گويي و يادآوري مسائل شرعي و ديني به كاربران نيست. ما اين احاديث و روايات رو خوديم واينجاييم. پس بهتره مشكلتون رو عنوان كنيد.
سوم اينكه براي مشكلات جديد تاپيك ديگه اي بزنيد
موفق باشيد
kianesfahan
06-03-2012, 07:46 PM
سلام مجدد
ممنون از راهنمایی
من اول مطلب گفتم که کتاب جوملا ( دوتا ) سی دی اموزشی ( چهار تا ) دارم ولی همش مربوط به جوملا 1.5 است .
من طبق راهنمایی دانشنامه کل مطالب پیش فرض رو پاک کردم حتی از دیتابیس ولی سایت رو که باز کردم مطالب باز هم بودند.
طبق راهنمایی دانشنامه کد امنیتی Captcha – ReCaptcha را فعال کردم . ( تنظیمات سایت )
در قسمت مدیریت کاربران _ تنظیمات کاربران را پیدانکردم که ان را نیز فعال کنم
درود .
دوست عزیز اگر شما به جوملا 1.5 مسلط باشید مطمن باشید به راحتی می توانید با جوملا 2.5 کار کنید .
مگر ما از همان روز اول با جوملا 2.5 کار کردیم ؟؟؟
همان طور که دوست عزیز صفاجوی فرمودند لطفا مشکلات خود را در تایپیک جدید مطرح و از انجا پیگیر باشید .
مطالب داشنامه و سرچ در انجمن بزرگترین کمک به شما م یتواند باشد .
موفق باشید .
victory7
06-06-2012, 12:26 AM
دوستان بنده هم مشکل دارم !
آخه این آموزشها یه مرحله بالاتر از اونیه که میخوام
من به شخصه ماهیت ماژول ها، کامپوننت ها و پلاگین ها واسم مشخص نیست ...
یعنی نمیدونم اگه بخوام فلان قابلیت رو اضافه کنم باید ماژول نصب کنم یا ...
مثلا من ماژول Bt-login که توی پک یه قالب بود رو واسه تست نصب و فعال کردم و بلاخره یه گوشه قالب تونستم اجراش کنم !! وقتی فرم ثبت نام رو پر میکنم میگه کامپوننت مورد نظر پیدا نشد! ( 404 ) خب من الان کامپوننت مورد نظر این ماژول رو از کجا بدونم چیه ؟! بعد که نصب کردم چطوری حالیش کنم نصب شده !؟ و ...
خداییش توی وردپرس همه چی مثل روز روشنه، البته مشخصه که جوملا پیشرفته تره خیلی ولی خیلی هم مبهمه واسه شروع .
shmata
06-06-2012, 04:43 AM
دوستان بنده هم مشکل دارم !
آخه این آموزشها یه مرحله بالاتر از اونیه که میخوام
من به شخصه ماهیت ماژول ها، کامپوننت ها و پلاگین ها واسم مشخص نیست ...
یعنی نمیدونم اگه بخوام فلان قابلیت رو اضافه کنم باید ماژول نصب کنم یا ...
مثلا من ماژول Bt-login که توی پک یه قالب بود رو واسه تست نصب و فعال کردم و بلاخره یه گوشه قالب تونستم اجراش کنم !! وقتی فرم ثبت نام رو پر میکنم میگه کامپوننت مورد نظر پیدا نشد! ( 404 ) خب من الان کامپوننت مورد نظر این ماژول رو از کجا بدونم چیه ؟! بعد که نصب کردم چطوری حالیش کنم نصب شده !؟ و ...
خداییش توی وردپرس همه چی مثل روز روشنه، البته مشخصه که جوملا پیشرفته تره خیلی ولی خیلی هم مبهمه واسه شروع .
پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و کامپوننت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دوست عزیز ما اینجا دور هم جمع شدیم تا این قبیل (ماژول Bt-login ) سوالات شما بی جواب نمونه ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.