PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسي سازي قالب نرم افزار artisteer

محمد فرزانه
06-03-2012, 09:03 PM
سلام
من يك قالب با اين نرم افزار طراحي كردم البته تا جايي كه امكان داشت محتويات ان را راست چين كردم اما بعضي چيز ها مثل منو عمودي يا صفحه ورود كاربران و سوال هنوز چپ چينه و من داخل css قسمت ويرايش dir:rtl و text align:righat كردم و در صفحه html قسمت بالا lan رو fa و dir رو rtl كردم اما نتيجه نگرفتم /اين رو هم بگم من تازه كارم و نرم افزاري كه استفاده كردم ورژن 3 بود /البته يك دو بار مقاله فارسي سازي رو خوندم و عمل كردم اما انها هم جالب و نتيجه دلخواه نداد/
حال از شما براي فارسي سازي اين قالب تقاضاي كمك دارم كلا فاسي سازي قالب ارتيستر مقاله معروف و كامل و بدون نقص هست معرفي كنيد منظورم شما امتحان كرده باشيد و امتحانش رو پس داده باشد/ايا اين شركت ورژن جديد كه زبانهاي راست چين رو پشتيباني كنه نزده/
ببخشيد روشي هم هست من فايل رو اتچ كنم تا شما ببينيد/
ممنون مي شم كمكم كنيد

kianesfahan
06-03-2012, 09:12 PM
درود .

دوست عزیز اموزش فارسی سازی قالب های ارتیستر در نت و فکر کنم در انجمن وجود دارد . سرچ کنید .

برای این امر باید با کد های Html و Css اشنایی داشته باشید .

می توانید فایل را در جایی آپ کنید و در اینجا قرار دهید .

موفق باشید .

محمد فرزانه
06-03-2012, 11:23 PM
سلام خدمت شما دوست عزيزم
همانطور كه گفتم من اشنايي ابتدايي با سي اس اس و html دارم و يك دو تا مقاله هم در مورد فارسي سازي قالب اين نرم افزار خوندم و عمل اما اون نتيجه رو نگرفتم و درخواست من از شما كه خبره كاريد حتما مقاله اي رو ديديد يا نوشتيد و....كه به درستي قالب رو فارسي مي كنه /اگر مي شه ادرس يا ...مقاله رو برام بذاريد

yaser1
06-04-2012, 05:56 AM
سلام
برادر جان ایشون که گفت فایل رو بذار کمکت می کنند رفقا

می توانید فایل را در جایی آپ کنید و در اینجا قرار دهید

shmata
06-04-2012, 05:56 AM
سلام
من يك قالب با اين نرم افزار طراحي كردم البته تا جايي كه امكان داشت محتويات ان را راست چين كردم اما بعضي چيز ها مثل منو عمودي يا صفحه ورود كاربران و سوال هنوز چپ چينه و من داخل css قسمت ويرايش dir:rtl و text align:righat كردم و در صفحه html قسمت بالا lan رو fa و dir رو rtl كردم اما نتيجه نگرفتم /اين رو هم بگم من تازه كارم و نرم افزاري كه استفاده كردم ورژن 3 بود /البته يك دو بار مقاله فارسي سازي رو خوندم و عمل كردم اما انها هم جالب و نتيجه دلخواه نداد/
حال از شما براي فارسي سازي اين قالب تقاضاي كمك دارم كلا فاسي سازي قالب ارتيستر مقاله معروف و كامل و بدون نقص هست معرفي كنيد منظورم شما امتحان كرده باشيد و امتحانش رو پس داده باشد/ايا اين شركت ورژن جديد كه زبانهاي راست چين رو پشتيباني كنه نزده/
ببخشيد روشي هم هست من فايل رو اتچ كنم تا شما ببينيد/
ممنون مي شم كمكم كنيد

آموزش راست چین کردن قالبهای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 3%D8%AA_%DA%86%DB%8C%D9%86_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%8 6_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A C%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)

محمد فرزانه
06-05-2012, 02:56 PM
سلام
پس از گشتن زياد در اينترنت فهميدم نرم افزار جديدش ورژن 3.1 كه در سايت p30 دانلود هم خود و كرك نرم افزار هست قابليت فارسي سازي يا راست به چپ رو قرار داده كه براي اين كار در شروع كار به قسمت file----export-----exportoption رفته و تب general و قسمت بالا text direction و جهت رو right to left راست به چپ مي كنيم/
ممنون و به عنوان اولين چيزي كه گذاشتم تا ديگران ياد بگيرند خوشحالم البته ما حالا حالا بايد از بزرگان اين انجمن درس ياد بگيريم/