PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا

bsird
06-05-2012, 07:49 AM
سلام
من در نصب بر روی لوکال مشکل دارم و چیزی نمایش داده نمیشه.در ضمن هم از نسخه فارسی و انگلیسی جوملا استفاده کردم و هم با چند مرورگر دیگه باز هم این مشکل وجود داشت.
تغییراتی که دیده میشه توی عکس نشون دادم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

jalal_iranian
06-05-2012, 07:58 AM
با سلام

فعال بودن جاوااسکریپت رو بررسی کنید. ممکنه مشکل به این مورد برگرده.

یا علی

bsird
07-19-2012, 06:08 PM
با سلام

فعال بودن جاوااسکریپت رو بررسی کنید. ممکنه مشکل به این مورد برگرده.

یا علی

آقای جلال اگر یادتون باشه با مسنجر این سوالو پرسیدم و گفتید وب سرورمو عوض کنم.
روی Easy PHP بود و عوض کردم با Xamp کار کردم و نصب شد ولی بعد از مدتی که سراغش رفتم دوباره همان صفحه نصب نمایش میداد.
تغییری بر روی دیتابیس نداده بودم.

متاسفانه همان اروری که با وب سرور Easy PHP موجود بود اینبار با Xamp مشاهده کردم و کلاً هر بار که با ذوق و شوق اومدم با جوملا کار کنم این ارور مانع از نصب شد.ضمناً با دو مرورگر IE , Chrome نیز امتحان کردم.
فکر میکنم توابعی که در این CMS وجود دارد تداخلی ایجاد میکند.

اگر راه حلی وجود دارد (جوملا کاران گرامی) بگید بر طرف کنم در غیر اینصورت از جوملا خدافظی خواهم کرد!

P30Yaran
07-19-2012, 06:21 PM
سلام
دوست عزیز
اینکه بمونید یا خدا حافظی کنید از جوملا به عهده خودتونه !
من خیلی از سیستم های مدیریت محتوی رو امتحان کردم حداقل تا 6 ماه بودم از ورردپرس و پی اچ پی نیوک و دیتالایف بگیر تا بقیه ( دیتالایف رو 3 سال بودم) الانم تقرباً دوساله که با جوملا هستم بهتر این این سیستم من ندیدم ! انتخاب با خودتونه!
اما در مورد سوالتون باید عرض کنم که آموزش های تصویری در سایت موجود هست (در بخش امضای من لینکش هست) !
هم آموزش نصب بر روی هاست - لوکال هاست و هاست رایگان !
پیشنهادات من قبل از نصب xampp و نصب جوملا :
حتما از آخرین نسخه مرورگرها استفاده کن -پیشنهاد من فایرفاکس هست
لینک دانلود xampp هم در تاپبک مربوطه موجوده ! طبق اون آموزش عمل کنید
اگه مشکلی بود بگید من و بقیه کاربران و مدیران تا اونجایی که در توانمون باشه کمکتون میکنیم
موفق و پیروز باشید

bsird
07-19-2012, 07:16 PM
سلام
دوست عزیز
اینکه بمونید یا خدا حافظی کنید از جوملا به عهده خودتونه !
من خیلی از سیستم های مدیریت محتوی رو امتحان کردم حداقل تا 6 ماه بودم از ورردپرس و پی اچ پی نیوک و دیتالایف بگیر تا بقیه ( دیتالایف رو 3 سال بودم) الانم تقرباً دوساله که با جوملا هستم بهتر این این سیستم من ندیدم ! انتخاب با خودتونه!
اما در مورد سوالتون باید عرض کنم که آموزش های تصویری در سایت موجود هست (در بخش امضای من لینکش هست) !
هم آموزش نصب بر روی هاست - لوکال هاست و هاست رایگان !
پیشنهادات من قبل از نصب xampp و نصب جوملا :
لینک دانلود xampp هم در تاپبک مربوطه موجوده ! طبق اون آموزش عمل کنید
اگه مشکلی بود بگید من و بقیه کاربران و مدیران تا اونجایی که در توانمون باشه کمکتون میکنیم
موفق و پیروز باشید

P30Yaran از جواب صریح و بجاتون واقعاً ممنون.:shocked:
از سال 1385 دارم با وردپرس کار میکنم و سایتی با وردپرس دارم .
بنده هم کاربر عادی نیستم که نصب cms بلد نباشم توضیحات نصب را خوانده ام و قبلاً با جوملا یا جوملای فارسی(جومفا) کار کرده ام تسلط دارم به نصب.

از همان سال 85 با easy php کار کردم و مشکلی که گفتم وجود داشت جدیداً بود جوملا را با حجم زیادش نسبت به وردپرس با حجم 7مگابایت با وضع اینترنت ایران آپلود کردم و وقتی در مرحله نصب گیر کرد و ادامه نداد باعث تنفر من از این CMS شد.

از chrome آخرین نسخه استفاده میکنم IE نیز همینطور.

و خواهشی که دارم لطف میکردید مطلبو میخوندید متوجه میشدید که کاربر عادی نیستم که شما با توضیحات نصب مرا توجیه کنید !!
مطلبی که بنده ذکر کردم مشکلم در نصب بود و اتفاقاً مشکلم هست که شما پاسخ دادید "اگه مشکلی بود بگید من و بقیه کاربران و مدیران تا اونجایی که در توانمون باشه کمکتون میکنیم".

همچنان منتظر راهنمایی دیگر دوستان جوملا کار و مدیران هستم.

torghoundy
07-19-2012, 07:40 PM
سلام
دوست عزیزکسانی که اینجا هستند اکثرا عاشق جوملا و کار کردن با اون هستند! خودتون رو بکذارید جای اونها و شخصی رو در نظر بگیرید که به سراحت میاد و به چیزی که شما بهش علاقه دارید میگه من ازش متنفرم!
بنده هم باید عرض کنم اینکه شما از چه سیستمی استفاده کنید به خودتون بستگی داره و ما نمیتونیم ازتون خواهش کنیم از جوملا استفاده کنید، تنها کاری که از دست ما برمیاد اینه که تا حد توان به شما کمک کنیم.
و اما در مورد مشکلتون اگر لطف کنید و بگید از کدوم نسخه از ویندوز استفاده میکنید؟>
آیا تا بحال با سیستم دیگه ای هم این مشکل رو داشتید؟.
آیا تا به حال از سرور wamp استفاده کردید؟ اگر نکردید اینکار رو بکنید.
در ضمن با همه نسخه های جوملا مثل 1.5یا 2.5 همین مشکل رو دارید؟
جالب اینجاست در طول سالهایی که بنده با جوملا کار میکنم با سرور های مجازی مختلف تا به حال چنین مشکلی نداشتم.

P30Yaran
07-19-2012, 07:47 PM
سلام
دوست عزیز
من اینطوری گفتم که هم خودتون متوجه بشید و هم کاربران تازه واردی که این تاپیک رو مشاهده می کنند
درضمن :

بنده هم کاربر عادی نیستم که نصب cms بلد نباشم توضیحات نصب را خوانده ام و قبلاً با جوملا یا جوملای فارسی(جومفا) کار کرده ام تسلط دارم به نصب.

از همان سال 85 با easy php کار کردم و مشکلی که گفتم وجود داشت جدیداً بود جوملا را با حجم زیادش نسبت به وردپرس با حجم 7مگابایت با وضع اینترنت ایران آپلود کردم و وقتی در مرحله نصب گیر کرد و ادامه نداد باعث تنفر من از این CMS شد.

از chrome آخرین نسخه استفاده میکنم IE نیز همینطور.
مگه کاربر عادی با پیشرفته چه فرقی میکنه ! همه ما سعی می کنیم در این انجمن از اطلاعات همدیگه در راستای گسترش جوملا فارسی استفاده کنیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم!

و خواهشی که دارم لطف میکردید مطلبو میخوندید متوجه میشدید که کاربر عادی نیستم که شما با توضیحات نصب مرا توجیه کنید !!
من از دو تا پست شما مفهومی دریافت نکردم که شما کاربر پیشرفته هستید یا نه ! و در مورد توجیه نصب هم من زحمت کشیدم فیلم تهیه کردم که کار شما دوستان راحت تر بشه! با استفاده از این آموزش ، کار خیلی از کاربران راحت تر شده!

(من خودم قبلا با IE این مشکل رو داشتم - صحبت خیلی وقت پیشه اما با Firefox این مشکل رو رفع کردم)!
امتحان کردید؟
موفق باشید

amirrezazdh
07-19-2012, 07:50 PM
سلام دوست عزیز
این مشکلات رو اکٍر کاربر ها دارن . که ممکنه هزار دلیل داشته باشه . که به نظرم یکی از اونا میتونه به خاطر وینوز باشه چون من خودم از سون استفاده میکردم و با همه لوکالها تست کردم و نشد که نشد. وقتی دوباره xp دوست داشتنی رو نصب کردم. به راحتی نصب شد
بهتر تو اینجور موارد آرامش و خونسردی خودتون رو حفظ کنید و کمی زمان بدید تا مشکل حل بشه
موفق باشید.

kianesfahan
07-20-2012, 03:42 AM
با عرض سلام .

کاربر گرامی bsird (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) :

ایا شما از wamp server نسخه 2 استفاده کرده اید ؟ ( دقت کنید نسخه 2 نه اخرین نسخه )

ویندوز سیستم شما چیست ؟

ما هم مدام جوملا را برای مشتریان روی هاست و روی سیستم خودمان نصب می کنیم چرا این مشکل برای ما پیش نیامده است ؟

در مورد انتخاب جوملا یا وردپرس نیز قبلا در انجمن مفصلا بحث شده است .

موفق باشید .

محمد محسنی
07-20-2012, 05:53 AM
دوست عزیز سلام

لطفا ابتدا از اینکه بسته نصبی را بدرستی دانلود کرده اید مطمئن شوید
و یا اینکه بدرستی آن را اکسترکت کرده اید.

در صورت امکان همانطور که دوستان گفتند از wamp استفاده نمایید.

در صورتی که مشکلتان حل نشد پیشنهاد میکنم از یک ویندوز دیگر استفاده نمایید.

در ضمن در مورد این جمله شما

اگر راه حلی وجود دارد (جوملا کاران گرامی) بگید بر طرف کنم در غیر اینصورت از جوملا خدافظی خواهم کرد!

من هم به کسانی که صبر بسیار پایینی دارند پیشنهاد میکنم از جوملا خداحافظی کنند!!

یا حق.

bsird
07-20-2012, 07:39 AM
و اما در مورد مشکلتون اگر لطف کنید و بگید از کدوم نسخه از ویندوز استفاده میکنید؟>
آیا تا بحال با سیستم دیگه ای هم این مشکل رو داشتید؟.
آیا تا به حال از سرور wamp استفاده کردید؟ اگر نکردید اینکار رو بکنید.
در ضمن با همه نسخه های جوملا مثل 1.5یا 2.5 همین مشکل رو دارید؟
جالب اینجاست در طول سالهایی که بنده با جوملا کار میکنم با سرور های مجازی مختلف تا به حال چنین مشکلی نداشتم.

سلام
Windows XP SP3
به پیشنهاد آقای جلال از زمپ استفاده کردم.
بله همانطور که گفتم نسخه های قبلی هم مشکل وجود دارد.

مگه کاربر عادی با پیشرفته چه فرقی میکنه ! همه ما سعی می کنیم در این انجمن از اطلاعات همدیگه در راستای گسترش جوملا فارسی استفاده کنیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم!

من از دو تا پست شما مفهومی دریافت نکردم که شما کاربر پیشرفته هستید یا نه ! و در مورد توجیه نصب هم من زحمت کشیدم فیلم تهیه کردم که کار شما دوستان راحت تر بشه! با استفاده از این آموزش ، کار خیلی از کاربران راحت تر شده!

(من خودم قبلا با IE این مشکل رو داشتم - صحبت خیلی وقت پیشه اما با Firefox این مشکل رو رفع کردم)!
امتحان کردید؟
موفق باشید

فرق کاربر تازه کار اینه که چیزی از سرور و لوکال نمیدونه باید از صفر تمام آموزش هارو بخونه.
من نگفتم زحمت نکشیدید لطف کردین اتفاقاً آموزش به صورت تصویری هم نیاز بود ولی پاسخ شما اصلاً ربطی به مشکلم نداشت زیرا توی عکسی که در اولین پست گذاشتم کاملاً مشخصه تا کجا پیش رفتم و به مشکل برخوردم.

بله با با Firefox هم تست شد و مشکل وجود دارد !

سلام دوست عزیز
این مشکلات رو اکٍر کاربر ها دارن . که ممکنه هزار دلیل داشته باشه . که به نظرم یکی از اونا میتونه به خاطر وینوز باشه چون من خودم از سون استفاده میکردم و با همه لوکالها تست کردم و نشد که نشد. وقتی دوباره xp دوست داشتنی رو نصب کردم. به راحتی نصب شد
بهتر تو اینجور موارد آرامش و خونسردی خودتون رو حفظ کنید و کمی زمان بدید تا مشکل حل بشه
موفق باشید.

بنده هم از xp دوست داشتنی SP3 استفاده میکنم.
آرامشی بیشتر از 6 سال؟ این چه مشکلی است که از سال 85 وجود دارد و در هر انجمن جوملا مطرح کردم پاسخی نگرفتم.

دوست عزیز سلام

لطفا ابتدا از اینکه بسته نصبی را بدرستی دانلود کرده اید مطمئن شوید
و یا اینکه بدرستی آن را اکسترکت کرده اید.

در صورت امکان همانطور که دوستان گفتند از wamp استفاده نمایید.

در صورتی که مشکلتان حل نشد پیشنهاد میکنم از یک ویندوز دیگر استفاده نمایید.

در ضمن در مورد این جمله شما

من هم به کسانی که صبر بسیار پایینی دارند پیشنهاد میکنم از جوملا خداحافظی کنند!!

یا حق.

بله هم نسخه فارسی و هم انگلیسی مشکل وجود دارد و بدرستی آن را اکسترکت کرده ام.

تابحال 2بار ویندوز نصب شده.

مشکل من با صبر کردن نیست مشکلم با این اروری هست که رفع بشو نیست* ! وگرنه 6 سال منتظر نسخه جدیدتر جوملا و رفع آن شده ام.
اگر شما از ویندوزی استفاده کنید که در مرحله نصب گیر کند چکار میکنید ؟؟

از همه راهنمایی هاتون ممنون منتظر پاسخ هستم. :confused:

محمد محسنی
07-20-2012, 09:12 AM
دوست عزیز سلام

لطفا بجای آدرس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل شما حل خواهد شد.

مشکل من با صبر کردن نیست مشکلم با این اروری هست که رفع بشو نیست* ! وگرنه 6 سال منتظر نسخه جدیدتر جوملا و رفع آن شده ام.

جای تعجب داره که 6 سال صبر کردید.

از یک کاربر حرفه ای بعید است که بجای پیدا کردن راه حل مشکل از آن فرار میکند؟!

موفق و پیروز باشید.
یا حق.

bsird
07-20-2012, 12:49 PM
دوست عزیز سلام

لطفا بجای آدرس

از

مشکل شما حل خواهد شد.

جای تعجب داره که 6 سال صبر کردید.

از یک کاربر حرفه ای بعید است که بجای پیدا کردن راه حل مشکل از آن فرار میکند؟!

موفق و پیروز باشید.
یا حق.

سلام تست شد مشکل رفع نشد !
کجا فرار کردم؟ راه حلی براش پیدا نکردم شما پیدا کنید خودم با علاقه جوملا کار میکنم.

محمد محسنی
07-20-2012, 02:08 PM
سلام

تابحال 2بار ویندوز نصب شده.

آیا از نسخه های مختلف استفاده کردید؟

دوست عزیز در هر صورت این مشکل با تنظیمات ویندوز شما میباشد.

چون تقریبا این مشکل فراگیر نیست

و قبلا مشابه به آن خیلی کم گزارش شده است.

من پیشنهاد میکنم یکبار در یک سیستم دیگر تست بفرمایید ببینید آیا مشکل باز هم وجود دارد؟

یا حق.

bsird
07-21-2012, 06:54 AM
من پیشنهاد میکنم یکبار در یک سیستم دیگر تست بفرمایید ببینید آیا مشکل باز هم وجود دارد؟

هر دو نسخه فارسی و انگلیسی آخرین ورژن را روی سیستم دیگر امتحان کردم مشکل وجود داشت.
انگار جوملا نصب بشو نیست !

kianesfahan
07-21-2012, 08:11 AM
دوست عزیز شما بر روی یک سیستم دیگر تست کنید . مثلا روی لب تاپ . سیستم دوستان تان . سیستم کافی نت ببینید ایا همچنان چنین مشکلی پابرجاست ؟

مطمنا بر روی دیگر سیستم ها نباید چنین مشکلی باشد .

از ومپ سرور نسخه 2 استفاده کردید ؟

هنگام تست بر روی دیگر سیستم ها از ومپ سرور نسخه 2 استفاده نماید .

موفق باشید .

amirrezazdh
07-21-2012, 01:55 PM
سلام
دوست عزیز همونطور کی تو عکسها میبینی ممکنه مشکل فقط از ویندوز نباشه یعنی نه خود ویندوز . ممکنه از فایلهای نصب شده هم باشه برای امتحان من هفته پیش یه نسخه 32 بیتی ومپ رو روی ویندوز سون نال شده تو شرکت نصب کردم . اولش یه خورده اذیت کرد و همون طور که میبینی تو صفحه خطاهای ویندوز 28 تا خطا مربوط با آپاچی هستش
ولی به نظرم اون چیزی که برای نصب سی ام اس مهمه داشتن ویندوز سالم نسخه سالم جوملا مرتبط بودن سرور با نسخه جوملا هستش . البته نمیگم که ممکنه چون ویندوز ت sp3 هستش ممکنه مشکل داشته باشه شاید iis رو سیستمت نصب باشه و مشکل ایجاد کنه و ....
البته این پستو برا این اضافه کردم که با خودت نگی هر کی میاد یه جواب سربالا میده و میره .حتی الامکان رو مسائلی که بتونیم فکر میکنیم من نیازی به لوکال نداشتم فقط برای تست این کارو انجام دادم واقعا اگر کمکی ازمون بر بیاد دریغ نمیکنیم

P30Yaran
07-21-2012, 02:07 PM
سلام
دوست عزیز
من پیشنهاد می کنم شما net framework3.5 رو بر روی سیستمتون نصب کنید!
اگه ISS نصب باشه این آموزش به کارتون میاد

اجرای XAMPP کنار IIS در ویندوز

برای حل این مشکل باید پورت آپاچی را تغییر دهید. اما مراحل تغییر این پورت ( در این مورد می خواهیم پورت پیشفرض ( یعنی ۸۰ ) را به پورت ۸۰۸۰ تغییر دهیم ) :
- این فایل را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

عبارت Listen 80 را جستجو و آنرا به Listen 8080 تغییر بدهید.
عبارت ServerName localhost:80 را پیدا و آنرا به ServerName localhost:8080 تغییر دهید.

فایل را ذخیره و سپس فایل روبرو را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\extra\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

عبارت Listen 443 را پیدا و به Listen 4499 تغییر دهید.
عبارت <VirtualHost _default_:443> را به <VirtualHost _default_:4499> تغییر دهید.
در آخر نیز عبارت ServerName localhost:443 را به ServerName localhost:4499 تغییر دهید.

بله! به همین راحتی حالا شما می توانید XAMPP را در کنار IIS اجرا کنید :)
توجه: بعد از این کار برای دسترسی به سرور XAMPP باید از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنید …

موفق باشید

محمد محسنی
07-22-2012, 08:01 AM
سلام

هر دو نسخه فارسی و انگلیسی آخرین ورژن را روی سیستم دیگر امتحان کردم مشکل وجود داشت.
انگار جوملا نصب بشو نیست !

با این شزایط مطمئنا مشکل از جانب شماست.

در صورتی که از سیستم دیگری هم استفاده کردید آیا ویندوز هر دو سیستم مشابه بوده است؟

در ضمن از نسخه های دیگری غیر از نسخه سرور مجازی که در حال اظر از آن استفاده می کنید استفاده نمایید.

شاید نسخه شما نسخه مناسبی نباشد.

یا حق.

bsird
07-22-2012, 01:55 PM
سلام

ممکنه چون ویندوز ت sp3 هستش ممکنه مشکل داشته باشه شاید iis رو سیستمت نصب باشه و مشکل ایجاد کنه و ....

اگر از ویندوز باشه چطور فقط یکبار با همین ویندوز مرحله نصب را رد کرد بعد پکید؟ iis نصب نیست.
ممنون که درکم کردی و روی لوکال تست کردی.

من پیشنهاد می کنم شما net framework3.5 رو بر روی سیستمتون نصب کنید!
اگه ISS نصب باشه این آموزش به کارتون میاد

با این پیشنهاد WampServer2.0a.exe که نصب کردم میشه سومین وب سرور دیگه iiis نصب نمیکنم!

با این شزایط مطمئنا مشکل از جانب شماست.

در صورتی که از سیستم دیگری هم استفاده کردید آیا ویندوز هر دو سیستم مشابه بوده است؟

در ضمن از نسخه های دیگری غیر از نسخه سرور مجازی که در حال حاظر از آن استفاده می کنید استفاده نمایید.

شاید نسخه شما نسخه مناسبی نباشد.

بله مشابه بوده و از لبتاپ هم با sp2 استفاده کردم.

از ومپ 2 استفاده کردم مشکل وجود داشت !

سرور مجازی که خود سازندگان جوملا پیشنهاد دادند چیه؟

محمد محسنی
07-22-2012, 02:39 PM
سلام

سرور مجازی که خود سازندگان جوملا پیشنهاد دادند چیه؟
wamp 2.0i از همه سازگارتره

بله مشابه بوده و از لبتاپ هم با sp2 استفاده کردم.

لطفا از ویندوز دیگری استفاده نمایید.

یا حق.

amirrezazdh
07-22-2012, 08:17 PM
سلام
یه پیشنهاد دارم . یه بار جوملا 1.5 رو نصب کن اگر ok شد که مشکل از ومپ . چون من از ومپ 2.2.E و نت فریم ورک 3.5 و جوملا 2.5.6 استفاده کردم ولی شما از ومپ 2.0 a و جوملا 2.5.4 استفاده کردی قائدتا اگر ایراد از اینا باشه باید مشکلت حل بشه .

bsird
07-23-2012, 08:13 AM
سلام
یه پیشنهاد دارم . یه بار جوملا 1.5 رو نصب کن اگر ok شد که مشکل از ومپ . چون من از ومپ 2.2.E و نت فریم ورک 3.5 و جوملا 2.5.6 استفاده کردم ولی شما از ومپ 2.0 a و جوملا 2.5.4 استفاده کردی قائدتا اگر ایراد از اینا باشه باید مشکلت حل بشه .

سلام
ممنون خوب کاری کردی پیشنهاد دادی.
اتفاقاً روی Xamp ای که با جوملا 2.5.4 مشکل داشت جوملا 1.5 نصب کردم و اون مرحله را رد کرد و فهمیدم مشکل با توابعی هست که در جوملا جدید استفاده شده
حالا باید چیکار کنم؟
قالب ها و کامپوننت هایی که با ورژن جدید جوملا کار میکنند چیکار کنم؟

amirrezazdh
07-23-2012, 08:28 AM
سلام
خیلی خوب شد . پس احتمال 90 % مشکل از wamp2 بوده .wamp رو uninstall کن و حتی پوشه رو هم حذف کن . بعدش از wamp 2.2e استفاده کن سعی کن از سایت اصلی بگیری اگه نشد از p30download. بعد joomla 2.5.6 رو دانلود گن و نصب . حتما نصب میشه..
موفق باشی...

bsird
07-23-2012, 06:41 PM
سلام
خیلی خوب شد . پس احتمال 90 % مشکل از wamp2 بوده .wamp رو uninstall کن و حتی پوشه رو هم حذف کن . بعدش از wamp 2.2e استفاده کن سعی کن از سایت اصلی بگیری اگه نشد از p30download. بعد joomla 2.5.6 رو دانلود گن و نصب . حتما نصب میشه..
موفق باشی...

wampserver2.2e-php5.4.3-<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و Joomla_2.5.6-Stable-Full_Package.zip نصب و تست کردم مشکل وجود داشت !!
تنها تغییری که در آدرس لوکال دیده میشود :

#/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آیا توابع جدید جوملا مشکل ساز شده اند؟

amirrezazdh
07-23-2012, 09:18 PM
توابع جملا مشکل ساز نیستند . فقط پیدا کرد error ها یکم کلافه کنندست . دو تا مورد به نظرم میرسه یکی آیا جوملا رو بدرست دانلود کردی یعنی از دانلود منیجر استفاده میکنی ؟ دوم نسخه نت فریم ورک رو حتما 3.5 به بالا نصب کن من رو سیستمم ورژن 4 آپگرید شده . سومین مورد پیداکردن خطاها توی صفحه event viewer توی کنترل پنل ویندوز هستش .موارد بالا رو چک کن ببین مشکل رفع میشه؟

bsird
07-23-2012, 09:37 PM
توابع جوملا مشکل ساز نیستند . فقط پیدا کرد error ها یکم کلافه کنندست . دو تا مورد به نظرم میرسه یکی آیا جوملا رو بدرست دانلود کردی یعنی از دانلود منیجر استفاده میکنی ؟ دوم نسخه نت فریم ورک رو حتما 3.5 به بالا نصب کن من رو سیستمم ورژن 4 آپگرید شده . سومین مورد پیداکردن خطاها توی صفحه event viewer توی کنترل پنل ویندوز هستش .موارد بالا رو چک کن ببین مشکل رفع میشه؟

1- بله به درستی دانلود شده و با برنامه وینرر تست آرشیو هم کردم فایل زیپ سالمه.
2- دقیقاً 4 هم نصب هست.
3- اروری موقع اجرا کردن ومپ و بعدش توی قسمتی که گفتین ندیدم.

amirrezazdh
07-23-2012, 09:53 PM
شرمنده من فعلا دیگه چیزی تو تنظیمات به نظرم نمیرسه شاید دوستان بتونن کمکی تو این زمینه بکنن!

محمد محسنی
07-24-2012, 06:19 AM
دوست عزیز سلام

لطفا از این آدرس استفاده نکنید.

از این آدرس استفاده نمایید.

یا حق.

bsird
07-24-2012, 06:31 AM
دوست عزیز سلام

لطفا از این آدرس استفاده نکنید.

از این آدرس استفاده نمایید.

یا حق.

با آدرس لوکال هم کار نمیکنه در نسخه 2.5.4 و 2.5.6.

bsird
09-20-2012, 11:41 AM
این مشکل از نام طولانی در پوشه جوملا بود که پس از کسب تجربیاتی از انجمن وردپرس پارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) تونستم مشکلو حل کنم.
ممنون بابت پیگیری هاتون.