توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا کسی به سوال من جواب نمی ده؟!
nadima
06-06-2012, 04:44 AM
با سلام
به خدا کارم لنگ مونده خوب باباب جان شما که دارید لطف می کنید جواب میدید چرا بعضی اوقات فراموش می کنید! لا اقل تکلیف ما رو روشن کنید. اگر نمی دونید یا نمی خواید جواب بدید خوب بگید!
من الان چند روزه ازتون درخواست کمک کردم! توی این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می خوام جای اون عکس تقریبا بزرگه که نوشته زیرش می آید و هر از گاهی هم عکسش عوض میشه، می خوام عکس بگذارم ولی جاش رو پیدا نمی کنم. گفتم می خوام جای اون فیلم هایی که هست(که البته در sourcesh بصورت عکس هست فیلم بگذارم جاش رو نمی دونم کجاست! فرمت فیلم هام wmv است تبدیلش کردم به فلش وی بصورت web page دراومد!
لطفا به هر دو سوالم جواب بدید
shmata
06-06-2012, 04:57 AM
دوست عزیز بنده نحوه قرار دادن فیلم رو در این پست تون کامل خدمت تون عرض کردم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>گذاشتن-و-فراخوانی-فیلم?p=208094#post208094 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
حتی جایی که باید اونو ماژول و فعال کنید هم بهتون گفتم فقط کافی بود پست قبلی تونو نگاه میکردید :(
----------------------------
در مورد اون عکس هم در موقعیت top_1 قرار دارد .
شما میتونید یک عکس (ماژول html سفارشی) در top_1 فعال کنید .
nadima
06-06-2012, 05:00 AM
بله ولی من به شما گفتم که بیشتر توضیح بدید و اگر امکان داره حتی مسیرها را هم بگید چون من اولین بار است این کار را می کنم و الان گیج شدم و دقیق مسیرها را نمی دانم:(
خواهش می کنم که دقیق بگید و پله پله بگید. من نتونستم دانلود کنم. بعدشم فیلم را می تونم با فرمت wmv بگذارم؟ خواهش می کنم پله پله بگید. من نتونستم دانلود کنم:(((((
poonoodi
06-06-2012, 05:01 AM
سلام
به مديريت ماژول ها رفته و مازول
image_and_content_fader
را يافته و تغييرات مد نظر رو انجام انجام دهيد
براي كسب اطلاعات بيشتر از لينك ذيل استفاده كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
nadima
06-06-2012, 05:11 AM
دوست عزیز بنده نحوه قرار دادن فیلم رو در این پست تون کامل خدمت تون عرض کردم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>گذاشتن-و-فراخوانی-فیلم?p=208094#post208094
حتی جایی که باید اونو ماژول و فعال کنید هم بهتون گفتم فقط کافی بود پست قبلی تونو نگاه میکردید :(
----------------------------
در مورد اون عکس هم در موقعیت top_1 قرار دارد .
شما میتونید یک عکس (ماژول html سفارشی) در top_1 فعال کنید .
ببخشید اگر ناراحت شدید. کمی استرس هم دارم:(
nadima
06-06-2012, 05:12 AM
سلام
به مديريت ماژول ها رفته و مازول
image_and_content_fader
را يافته و تغييرات مد نظر رو انجام انجام دهيد
براي كسب اطلاعات بيشتر از لينك ذيل استفاده كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
متشکرم از کمکتون. نوشته های زیر عکس چی؟ ون ها کجا هستند؟
shmata
06-06-2012, 05:22 AM
نوشته های زیر در advert1 و advert2 هستند برای مشاهده کلیه position ها از
استفاده کنید .
nadima
06-06-2012, 06:01 AM
منظورم نوشته های زیر این عکس است که مدام تغییر می کنه و بصورت انیمیشن میره و می آد<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.