توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای افزونه yougrid در نصب جوملای 2.5
d.moosavi
06-06-2012, 05:50 AM
با سلام
پس از نصب جوملا و بالا آمدن صفحه پیش فرض " مزین به نام امیر کبیر" اکسپلورر صفحه مزبور را بهراه پیام های خطا مربوط به you grids نشان میدهد وقته در کنترل پنل بخش بخش مدیریت قالبها را چک میکنم در افزونه yougrids در بخش بروز رسانی دوباره پیام خطا مشاهده میشود و در پایان جدول خطاهای نشان داده شده این پیام میآید:
yj mega menu plugin is not installed و همجنین is not published و سپس یک لینکی برای دانلود کردن این افزونه ارائه میکند اما در لینک داده شده افزونه ای بنام mega menu مشاهده نمیشود. چه باید بکنم؟
jalal_iranian
06-06-2012, 06:43 AM
با سلام
به این آدرس برید و پلاگین مربوطه را دریافت، نصب و فعالسازی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
d.moosavi
06-06-2012, 09:07 AM
با سلام
به این آدرس برید و پلاگین مربوطه را دریافت، نصب و فعالسازی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
با تشکر و سپاس
پلاگین مربوطه را دانلود و نصب کرده ام فقط نمیدانم چگونه آنرا فعال سازی و یا به قول خود جوملا انتشارش دهم؟
jalal_iranian
06-06-2012, 10:12 AM
در مدیریت پلاگین ها، کلید انتشار پلاگین رو بزنید.
d.moosavi
06-06-2012, 11:01 AM
با س÷اس و تشکر از شما دوست عزیز
کوضوع همین جاست که در لیست مدیریت پلاگین ها اولا علیرغم نصب نام این پلاگین( yj mega menu ) ظاهر نمیشود ثانیا در این صفحه یعنی مدیریت پلاگین کلیدی بنام کلید انتشار مشاهده نمیشود.
jalal_iranian
06-06-2012, 11:14 AM
من همین الان تست کردم. وقتی پلاگین را نصب کنید. در مدیریت پلاگین تحت عنوان System - YJMegaMenu نمایش داده می شود و برای فعالسازی کافیست روی دایره قرمز رنگ جلوی پلاگین کلیک کنید.
d.moosavi
06-06-2012, 11:33 AM
سپاس مجدد
البته موفق شدم پلاگین را منتشر کنم اما حالا با مشکل دیگری مواجهه شدم اینکه ورژن پلاگین yjsg من پائینتر از ورژن صفحه اصلی (1.0.13) است و ظاهرا این مشکل ایجاد کرده است!!!؟؟؟؟ این پلاگین از کجا قابل دانلود کردن است؟ منظور پلاگین yjsg است.
jalal_iranian
06-06-2012, 12:19 PM
پلاگین در همون آدرسی که در پست اول خدمتتون دادم موجوده
d.moosavi
06-06-2012, 12:48 PM
ممکنه که مشخصا بگوئید کدام افزونه منظورتان است چون در اون آدرس افزونه ای بنام YJSG و یا YJ simple grid نمیبینم. البته افزونه های yougrid هستند و همه انها ظاهرا ورژنشان پایینتر از 1.0.13 میباشند.
jalal_iranian
06-06-2012, 12:55 PM
چهارمین فایل همون پلاگین مورد نظر شماست
d.moosavi
06-06-2012, 01:23 PM
جناب جلال ایرانیان از صبر و حوصله شما سپاسگزارم و تا اینجا خیلی خوب راهنمایی کرده اید. اما مشکل همچنان باقی است در صفحه اکسپلورر خطاهائی مانند پیام زیر میآیند و مفهوم آنها برای من روشن نیست و چه باید بکنم؟
Strict standards: Only variables should be assigned by reference in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> e\yjsg_core.php on line 26
و یا
Strict standards: Only variables should be assigned by reference in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d_menu\default.php on line 17
و و
فکر میکردم با اضافه کردن افزونه ها و فعال کردن و حتی update کردن آنها مشکل حل میشود که نشد. چه باید بکنم تا این خطاها رفع شوند؟
به بیان دیگر صفحه نمونه و اولیه ای که من لود کرده ام صفحه به هم ریخته است و منوها نمایش داده نمیشوند و بجای منوها تعداد زیادی از نمونه خطاهائی که گذاشتم در صفحه ظاهر میشود. بلاخره تمپلت مربوطه error زیادی دارد. چه باید بکنم؟
ببینید یکبار واضح مشکل خود را بیان کنم پس از نصب جوملای فارسی 25 در پایان کار وقتی وار وبسایت نمونه اولیه که بنام امیر کبیر مزین است میشوم در این صفحه خطاهای مربوط به منوها به شکلی که گفتم در کل صفحه ظاهر میشوند. هیچ منوئی نمایش داده نمیشود و صفحه کاملا بهم ریخته است. تنها در انتهای پیامهای خطا یک متن مربوط به امیر کبیر در صفحه اول نمایش داده میشود و من از این صفحه جلوتر نمیتوانم بروم. بنظر شما اشکال در چیست؟
f.all
06-07-2012, 08:13 AM
من هم همین مشکل رو دارم. دو روزه هر کاری میکنم درست نمیشه:( نباید برنامه خاصی رو نصب کنم؟ خستم کرده
H@m3d
06-15-2012, 06:39 AM
برای عدم نمایش ارورها در قسمت مدیریت wamp به مسیر زیر برید و تیک Display errors رو بردارید.
PHP >>> PHP Settings
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.