PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمک کنید*** شرایط بحرانی****

davoodhalag
06-06-2012, 07:08 AM
سلام من مبتدی با هزار تا زحمت جوملا با wampseverنصب کردم ولی وقتی دامنم بالا تایپ میکنم هیچ چیز تغییر نکرده اصلا اطلاعات به هاست منتقل نشده لطفا کمک کنید ممنون

elyastel
06-06-2012, 08:35 AM
سلام دوست عزيز

ورود شما به انجمن جوملا فرسي را به نيابت، خيرمقدم عرض ميكنم

ميشه بفرمائيد دقيقا" با چه پيام خطائي روبرو ميشيد؟

موفق باشيد

davoodhalag
06-06-2012, 11:07 AM
بعد از نصب جوملا روي wapseverو انجام مراحل نصب براي اينكه مطالب به هاست منتقل شن وبا وارد كردن دامنه اصلي سايت محتويات ايجاد شده باجوملا مشاهده بشه چطور بايد اقدام كرد ؟:sad:

kianesfahan
06-06-2012, 12:46 PM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز شما چه ادرسی را تایپ می کنید ؟

اگر بر روی wapsever نصب کرده اید باید ادرس localhost را در مروگر خود وارد کنید .

برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه فرماید .

نصب جوملا در wapsever (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer)

موفق باشید .

elyastel
06-06-2012, 12:56 PM
با كسب اجازه و رخصت از دوست عزيزم kianesfahan
دوست عزير
دوست عزيز:
منظور شما اينست كه چگونه كلا" اطلاعات را از لوكال به هاست انتقال بديد؟و سايتتون روي هاست به نمايش درآد؟

davoodhalag
06-06-2012, 01:11 PM
مرسي

دقيقا منظورم همينه اگه ممكن روششو بگيد؟
با تشكر

elyastel
06-06-2012, 01:24 PM
سلام مجدد

لطفا" مقاله زير مطالعه بفرمائيد:
گرچه اين مقاله در رابطه به انتقال از هست به لوكال است اما شما عكس توضيحات اونو كه انجام بدين ميشه همون انتقال از لوكال به هاست كه مد نظرتون است

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>انتقال_سایت_فعال_جوملا_به_ل کال

در ادامه باز هرجاش كه براتون مبهم بود بفرمائيد تا توضيح لازم رو چه بنده يا ساير دوستان اتوضيح بدهند

موفق باشيد

davoodhalag
06-06-2012, 02:20 PM
سلام
روشي كه گفتيد رفتم ولي اين سرور اين ارور مي ده
Forbidden You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

davoodhalag
06-06-2012, 02:22 PM
اين ارور زماني كه مي خوام سايتو ببينم مي ده

elyastel
06-06-2012, 02:40 PM
سلام مجدد

دوست عزيز اگه ميتونيد يه بار بسته نصبي جوملا2.5 را بصورت خام در هاست خودتون پياده كنيد كه ابتدا" ببينيم خود جوملاي نصبي با هاست و ديتابيسي كه ساختيد هيچ مشكلي نداره؟ و درست كار ميكنه؟ سپس پشتيباني كه از فايلها وديتابيس(در لوكال) گرفتيد از طريق هاست وطبق آموزشها ايمپورت كنيد روي جوملاي نصب شده ن و نتيجه را بيان فرمائيد
موفق باشيد

مهدی.
06-06-2012, 05:28 PM
سلام

اولاً من شرایط بحرانی در این تاپیک ندیدم ! یک سوال عادی هست به خاطر مطالعه نکردن کامل کتاب جوملا 1.5 و اینکه اگر هم بحرانی باشه عنوان تاپیک طبق قوانین باید مورد مناسبتری باشه !

لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید تا بتوانید در انجمن سوال خودتون رو مطرح کنید.

این تاپیک به دلیل نقض قانون قفل شد !

لطفاً سوال خود را با عنوانی مناسب و در مجموعه مربوط مطرح فرمایید

هیچکس تنهاتر از خدا نیست