توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل وریم ورک در قالب yootheme
fusion
06-06-2012, 11:12 AM
سلام من قالب رایگان master و از خود سایت دریافت کردم این قالب تمام کامل و هیچ مشکلی با فارسی نداره راست چین و... و میشه راحت فونت فارسی اضافه کرد مشکل اصلی فقط در پنل تنظیمات این قالب یعنی wrap که با پنل فارسی جوملا مشکل داره و کلید yes , no بر عکس انجام میده یعنی No تایید میشه yes غیر تائید در این عکس میزارم همه چیز خوب نشون میده ولی در تائید مشکل هست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یعنی در این عکس میبینید مثلا میخوام کلید فیس بوک نمایش نده باید رو No بزاریم تا اعمال بشه (برعکس عمل میکنه) در پوشه warp\config\css من تغیراتی در فایل config .css دادم float به right تبدیل کردم ولی مشکل درست نشد خواهشمندم اگر امکانش هست کمک کنید مشکلی چی ؟ چند مورد : در پنل انگلیسی این مشکل نیست و همچنین در داخل کیت Widgetkit این سایت این مشکل هست کلا غیر رایگان تست کردم بود این مشکل ....
مهدی.
06-06-2012, 06:16 PM
سلام
متأسفانه این مشکل هست و در تمامی فریم ورکهای قالب جوملا این مورد هستش ! بهترین کار اینه که برای تغییر اگر با مشکل مواجه هستید و تنظیمات اعمال نمیشود از فرم ورود بصورت زبان انگلیسی وارد شوید و کار را انجام داده و ... .
این مورد رو باید خود فریم وورک برطرف کنه که هنوز هیچکدوم اینکار را نکرده اند ! به راکت تم بنده شخصاً گزارش رو ارسال کردم اما در پاسخ اعلام کردند که در نسخه بعدی گنتری احتمالاً حل خواهد شد ! :) در مورد یو تم و ... اطلاعی ندارم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
fusion
06-08-2012, 09:10 AM
ممنون متن بزارید برای یهو تم بفرستیم شاید اصلاح کردن در نسخه بعد ؟!
mersad
06-08-2012, 02:48 PM
دروود
این مورد انجام شده. امکانش هست !
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.