PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چجوری یک کاربر رو موقوف کنم؟

ad110
06-06-2012, 04:24 PM
سلام
میخواستم بدونم چجوری یک کاربر رو میتونم موقوف کنم از سایت؟
مثلا ایمیلش یا ای پیشم میشه موقوف بشه یا نه؟
کلا روشهاییی ک یک کاربر رو بتونم موقوف کنم ک نتونه ثبت نام کنه در سایت رو بهم بگید ممنون میشم

مهدی.
06-06-2012, 06:13 PM
سلام

یکی از بهترین راه حلها بستن آیپی اون کاربر هست !

عموماً با بستن آیپی کشورهای دیگر که کشورهای چین و روسیه هستند میتونید اسپمرها را خلاص بشید :)

از طریق فایل htaccess میتونید اینکار را انجام دهید !
روشهایی هم هستند که میتونید از طریق خود جوملا اینکار را انجام دهید اما بهترین روش همون فایل htaccess هست :) برای اطلاعات بیشتر همین عنوان را در دانشنامه جوملا فارسی جستجو کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ad110
06-06-2012, 06:41 PM
سلام

یکی از بهترین راه حلها بستن آیپی اون کاربر هست !

عموماً با بستن آیپی کشورهای دیگر که کشورهای چین و روسیه هستند میتونید اسپمرها را خلاص بشید :)

از طریق فایل htaccess میتونید اینکار را انجام دهید !
روشهایی هم هستند که میتونید از طریق خود جوملا اینکار را انجام دهید اما بهترین روش همون فایل htaccess هست :) برای اطلاعات بیشتر همین عنوان را در دانشنامه جوملا فارسی جستجو کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من اسپمر ندارم ک یه سری چیزا بزار حالا تبلیغ یا هرچی من یک کاربر مزاحم دارم ک در بخش نظراتم کلمات رکیک استفاده میکنه
چجوری از اچ تی اکسس ای پیشو ببندم؟
این کلمه رو ک شما میگی در سایت جستجو کردم چیزی نیاورد بالا

مهدی.
06-06-2012, 06:50 PM
حداقل یکبار سرچ میکردی عزیزم ! من آخرین جستجوهای دانشنامه رو که دیدم اصلاً همچنین عبارتی جستجو نشده بود ! :) توی انجمن هم به اندازه کافی این عبارت استفاده شده ! امکان نداره بی نتیجه باشه ! به آخرین جستجوهای انجمن دسترسی ندارم ! وگرنه اونم بررسی میکردم :)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مطالعه کنید. انشاالله اون بنده خدا یه روز به این نتیجه میرسه که وقتش رو داره تلف میکنه.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ad110
06-06-2012, 07:26 PM
داداش در اچ تی اکسس من نبیود این کد مورد نظر ک مخصوص ای پی هست چیکار کنم؟

مهدی.
06-07-2012, 01:25 AM
مقاله رو کامل بخون ! :) این کد نباید توی اچ تی اکسس شما باشه ! شما باید این کد رو ایجاد و مدیریتش کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست