ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش منوها

baran barani
06-07-2012, 06:04 AM
سلام من تازه می خواهم از جوملا 2.5 استفاده کنم اما هرکاری کردم در قالبی که راه اندازی نموده ام منوها نمایش داده نمی شوند حتی مطالب هم همینطور اگر ممکنه راهنمایی فرمائید.
حق نگهدارتان

safajuy
06-07-2012, 10:19 AM
سلام

منظورتون منوي آبشاريه؟

قالبتون از اين گونه منو پشتيباني مي كنه؟

موفق باشيد

baran barani
06-07-2012, 12:43 PM
نمیدونم که قالب ساپورت می کنه یا نه از چند قالب هم استفاده کردم باز همین مشکل را دارم
حق نگهداتران

faraname
06-07-2012, 02:12 PM
شما منو ها رو روی کدوم یوزر تنظیم کردید ( بابلیش کردید ) شما اول موقعیت ها ( یوزر ها ی قالب ) رو به شناسایی کن و بر حسب موقعیت هایی که برای قالب تعریف شده منو ها رو تعریف کن . حدس من اینه شما موقعیت ات دچار اشکال هست . واسه همینه که قالب ها رو هم که عوض می کنی باز منو ها رو نمیبینی . در مورد محتوی هم دیگه به ویژگی های قالب ات بر میگرده . راستی نگفتی تو همه قالب ها محتوی رو هم نمی بینی ؟ یا تو بعضی ها محتوی رو می بینی ولی بلا استثنا تو همه منو ها رو نمی بینی ؟ کمی واضح تر توضیح بده که دوستان بتونن بهت کمک کنن .

baran barani
06-10-2012, 04:52 AM
سلام من تو بعضی از قالبها محتوی را می بینم اما تو همه قالبها منو ها را ندارم
حق نگدارتان

shmata
06-10-2012, 06:11 AM
در قالبی که راه اندازی نمودید

<jdoc:include type="component" />

وجود دارد
این کد برای نمایش محتوا است .
به انتهای url تون
tp=2?
اضافه کنید تا نام موقعیت ها را در قالب تون مشاهده کنید و ماژول منو را در موقعیت دلخواه فعال کنید .