PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول چرخشی عکس همراه...

hosseinaqa
06-09-2012, 10:37 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام به اعضا و مدیران گرامی

بنده 3-4 ماه پیش درخواست این ماژول را داده بودم که اون موقع چنین ماژولی یافت نشد الان دوباره درخواستم رو تکرار می کنم شاید در حال حاضر چنین ماژولی یافت شود.

من 1 ماژول شبیه ماژول چرخشی محصولات جدید در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو میخوام اما با تغیرات زیر:
قصد دارم از ماژول برای تبلیغات استفاده کنم یعنی مطالب در سایت خودم نیستند.
در بالای عکس در ماژول اسم محصول قرار گیرد مثل همین ماژول
در قسمت عکس امکان تغیر سایز وجود داشته باشد
زیر عکس بتونم قیمت را بزارم مثل همین ماژول ولی اگر قیمت قرار ندادم نیز مشکلی نباشد.
زیر قیمت چند نوشته برای توضیحات ، خرید پستی ، خرید نقدی که بتوان برای هر کدام لینک به سایت دیگری قرار داد.
سایز ماژول قابل تغیر باشد.
و ماژول نیز به صورت افقی و عمودی قابل تنظیم باشد و بتوان در صورت احتیاج چند ماژول در یک صفحه قرار داد، که تداخل نداشته باشند.
پیشاپیش تشکر می کنم.

shmata
06-09-2012, 02:15 PM
این ماژول را بررسی کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hosseinaqa
06-09-2012, 11:20 PM
بسم الله الحمن الرحیم
دوست عزیز بنده VirtueMart رو نصب ندارم.

shmata
06-10-2012, 04:09 AM
این ماژولی که بنده بهتون معرفی کردم دقیقا همون ماژولی است که خودتون در لینک تون گذاشتید / اگر به لینکی که گذاشتید توجه کنید اونجاهم از Virtuemart استفاده میکند .
اگر یک مشابه می خواهید میتونید از این افزونه استفاده کنید (دقیقا همونی است که میخواهید ولی تجاریه) : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این ماژول رایگان هم تا حدودی شبیه اونه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mltYWdlcyI7aToyO3M6NzoiaW1hZ2luZyI7aTozO3M6ODoiJ2l tYWdlJywiO2k6NDtzOjY6IidpbWFnZSI7aTo1O3M6NzoiaW1hZ 2UncyI7aTo2O3M6NjoiaW1hZ2UnIjtpOjc7czo3OiJpbWFnZXM nIjtpOjg7czo1OiJpbWFncyI7aTo5O3M6NjoiaW1hZ2VkIjtpO jEwO3M6ODoiJ2ltYWdlcyciO2k6MTE7czo3OiInaW1hZ2UnIjt pOjEyO3M6NjoiaW1hZ2VyIjtpOjEzO3M6NzoiJ2ltYWdlcyI7a ToxNDtzOjg6ImNhcm91c2VsIjtpOjE1O3M6OToiY2Fyb3VzZWx zIjtpOjE2O3M6MTA6ImNhcm91c2VsJ3MiO2k6MTc7czoxNDoia W1hZ2UgY2Fyb3VzZWwiO30%3D

hosseinaqa
06-29-2012, 10:25 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام به دوستان عزیز
بنده به این ماژول احتیاج فوری دارم کسی هست که بتونه دقیقا این ماژول رو واسم طراحی کنه؟
هزینه چنین ماژولی چقدر میشه!
ممنون میشم کمکم کنین.