PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده برخورد به ارور : The resource requested could not be found on this server!

hosseinaqa
06-09-2012, 03:06 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده در قالب جا تیلاین 4 در یکی از ماژول ها وقتی تغیرات رو ایجاد می کنم و می خوام ذخیره کنم فقط دکمه بستن کار می کنه و دکمه های ذخیره ، ذخیره و بستن ، ذخیره و جدید هیچ کاری انجام نمی دهند و بنده عملا نمی توانم تنظیمات را ذخیره کنم.
از سایتی که قالب رو ازشون خریداری کردم پرسیدم که گفتند :
اطلاعات اف تی پی شما برای شما معتبر نیست.
وارد کنترل پنل هاست خود شده و یک اکانت اف تی پی جدید با دسترسی به پابلیک html ایجاد کنید و سپس اطلاعات مربوط به این اکانت را در بخش تنظیمات کلی جوملا وارد کنید.

بنده نیز خواستم همین کار رو انجام بدم اما نمی دونم چیکار کردم که به این ارور برخورد کردم :

404 Not Found

The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

ممنون میشم کمکم کنین.
فقط اگر امکانش هست ساده توضیح بدین بنده خیلی آماتور تشریف دارم :D
پیشاپیش تشکر می کنم.

محمد محسنی
06-09-2012, 04:30 PM
دوست عزیز سلام

شما می خواهید در قالب تغییرات ایجاد نمایید یا در ماژول؟

یا حق.

hosseinaqa
06-09-2012, 06:13 PM
بسم الله الرحمن الرحيم

دوست عزیز سایتی که قالب رو ازشون خریداری کردم بهم گفتند :
اطلاعات اف تی پی شما برای شما معتبر نیست.
وارد کنترل پنل هاست خود شده و یک اکانت اف تی پی جدید با دسترسی به پابلیک html ایجاد کنید و سپس اطلاعات مربوط به این اکانت را در بخش تنظیمات کلی جوملا وارد کنید.

بنده نیز وارد پنل هاستم شدم و سعی کردم که این اکانت اف تی پی رو درست کنم اما اشتباهی انجام دادم که نمی دونم چی بوده و این ارور بوجود اومده
الان وقتی وارد هاستم شدم دیدم همه چیز پاک شده حتی پاپلیک اچ تی ام ال
الان باید چیکار کنم؟

hosseinaqa
06-09-2012, 11:00 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
مشکلم حل شد.