ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تغییر قالب

alireza1375
06-10-2012, 04:14 AM
دوستان من این موضوع را قبلا گفته بودم ولی باز از جواب های شما چیزی متوجه نشدم.من قالب از این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کردم و به روی سایت خودم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) منتقل کردم.حالا وقتی سایت را بازکنید اروری می دهد.قبلا گفتید که باید jat3 framework را نصب کنم.حجم فایل دانلودی من 15 مگ بود که درون آن سه فایل بود که یکی پلاگین ها بود و دیگری قالب و آخرین پوشه jp-aseman-quickstart.zip نام داشت.من فکر کنم باید همین پوشه اخری را نصب می کردم تا قالب سایت باز شود.هاست من حداکثر 5 مگ می تواند آپلود من و چون این فایل اخری که زیب هست حجمش زیاد بود چند قسمت کردم و به پوشه tmp منتقل کردم بعد که می خواستم نصب کنم این پیغام زیر را داد.حالا باید چه کار کنم کامل بهم توضیح دهید من تازه کار هستم.

JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمیباشد

torghoundy
06-10-2012, 05:19 AM
سلام
jp-aseman-quickstart.zip
اين فايل رو نمي تونيد توي جوملا نصب كنيد.
اين فايل يك جوملاي مستقل هست كه ميتونيد نصبش كنيد و در مراحل نصب اطلاعات نمونه رو هم نصب كنيد تا قالب رو با تمامي امكانات وتنظيمات ببينيد.