توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید قالب
nadima
06-11-2012, 05:09 AM
با سلام . لطفا سایتی را معرفی فرمایید که قالب هم قابلیت راست به چپ و چپ به راست را داشته باشد هم جایی برای نشان دادن فیلم باشد و تقریبا ساده و شیک و مخصوص شرکت. 3 ال 4 تا جای فیلم/ جای عکس که بصورت انیمیشنی رد شه. من می خوام بخرم.
ممنون
elyastel
06-11-2012, 05:45 AM
سلام دوست عزيز
نميدونم دموي قالب سايت جوملا فارسي (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو ديديد يا خير؟ ولي قالب بسيار زيبائي است
لينك سازنده قالب:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
nadima
06-11-2012, 07:26 AM
الان رفتم توی این سایت ولی نمی تونم خوب قالب ها را ببینم. من یک قالبی مثل این سایت می خوام که جای فیلم داشته باشه ولی رنگش خیلی سبکه برای یک شرکت و یا سازمان با کلاس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
elyastel
06-11-2012, 07:43 AM
سلام مجدد
اين قالبو اگه اشتباه نكنم ، داشتين روش كار ميكردين! مشكل داشت؟
موفق باشيد
nadima
06-11-2012, 12:35 PM
بله درست حدس زدید نه مشکلی نداره ولی رنگش خیلی جالب نیست بعدشم به قول شما 2.5 بهتره
خوب سایتی که درست کردم این شده. ببینید چطوره؟
elyastel
06-11-2012, 12:51 PM
دوست عزيزم جناب nadima
به نظر من كه مشكلي نداره ويه سايت سنگين وقشنگي است و خوش قالب!( اصلا" سبك نيست)
مخصوصا" منوآبشاريش به نظر من خيلي هم زيباست!
راستي شما بسته اورژينال نسخه 2.5 رو نصب كرديد، نه نسخه فارسي شدشو درسته؟
موفق باشيد
nadima
06-11-2012, 01:27 PM
نه 1.5 هست که قابلیت راست به چپ و چپ به راست رو داره
آخه رن آبیش خیلی بده
حالا این قالب ها رو ببینید لطفا ببینید کدومش بهتره:
safajuy
06-11-2012, 06:51 PM
سلام
اين قالب متناسبه:
البته استايل هم زياد داره
موفق باشيد
mehdikan
06-12-2012, 07:46 AM
ویژگیهای قالب رو دقیقا توضیح بدهید من براتون درست میکنم
هزینش هم 50 هزارتومانه
نمونه کار
nadima
06-12-2012, 08:59 AM
نه ممنون از پیشنهادتون. همون قالب که دوستان گفتند را پسندیدم.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.