PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک ::: چیجوری باید قالب خودمو تو جوملام نصب کنم ؟؟؟؟ مبتدی هم هستم.

4fire4
06-11-2012, 06:13 AM
سلام ببخشید من یه مدتی هستش جوملامو گرفتم . اما خوب یکم اول برام گیج کننده بوده . اما حالا میخوام یکی بهم بگه وقتی وارد پنل خودم میشم باید به کجا برم و چی جوری کد یه قالب رو کپی کنم. اگه دوستی میتونه کمک کنه خواهشا مرخله به مرحله توضیح کامل بده >>>>> ممنون ازتون

elyastel
06-11-2012, 06:24 AM
سلام دوست عزيز

در ابتدا به نيابت ،ورود شما را به انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم

براي اين كار بايد:

به : مديريت» افزونه ها » مديريت افزونه ها» وسپس قالب مورد نظرتونو آپلود كرده و از مسير زير آنرا مديريت كنيد:

افزونه ها» مديريت قالبها

موفق باشيد

poonoodi
06-11-2012, 06:55 AM
سلام

توصيه مي كنم كتاب راهنماي جوملا فارسي (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را هم مطالعه نماييد

موفق باشيد

eh.sa.s
06-11-2012, 01:12 PM
سلام بر شما.
به قول دوستان کتاب آموزش را بخونید بهتره.!
اما برای سایت کمی با ظاهر وبلاگ کمی فرق داره و باید قالب های مورد نظر را یا ویرایش یا قالب جدید باشه باید نصب کنی.بسته به قالب بعضی ها قابلیت بیشتر در ویرایش خود از طریق مدیریت قالب دارند و بقیه را هم و قالب سفارشی کردن باید از داخل پوشه قالب ها وارد و تغییرات لازم برای نوع و طرج خود اعمال کنی
اگه کلی گفتم جایی که نیاز به راهنمایی ارد بفرمایید تا مطلب را باز کنیم!