PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد نصب جوملا 2.5.4 ؟

abi_designer
06-11-2012, 07:50 PM
سلام، خسته نباشید

من کمی آماتور هستم خواهش می کنم بهم کمک کنید.

من تو نصب جوملا به مشکل هاست خوردم باید از کجا هاست بیارم ؟

آیا جایی هاست Free هم میده یا فقط پولی ؟

paryl
06-11-2012, 08:03 PM
سلام ورود شما را به جوملا تبریک می گوییم .دوست من شما اگر هاست نداشته باشید که نمی تواند سیستم مدیریتی جوملا را نصب بکنید آیا شما فضای سایت یاهمان هاست را خریداری کردید .2- هاست ها هم پولی هست وهم رایگان که می گویند به هاست رایگان نمی توان اعتماد کرد واگر شما خواستید رایگان استفده کنید یک سرچ در گوگل کنید پیدا می کنید. راستی یک عکس از قسمت مشکلی که برایتان ایجاد شده بگذارید تا کمکتان کنم.

abi_designer
06-11-2012, 08:22 PM
ممنون تشکر، من طبق راهنمایی دانشنامه جوملا رفتم تو یه سایت و یه دیتا بیس درست کردم ولی موقع وارد کردن به جوملا Error میده و میگه قادر به اتصال با دیتا بیس نیست ؟

یه چیز دیگه شما فرمودین عکس براتون بذارم ولی من هر کاری می کنم عکس آپلود کنم نمیشه روش خاصی داره، لطفا راهنمائیم کنید.

هاست Free چرا امنیت نداره ؟
چه جوری باید هاست بسازم ؟

paryl
06-12-2012, 08:09 AM
دوست من هاست فضای است مثل هارد شما، که شما اطلاعاتی را که می خواهید روی اینترنت بگذارید باید در هاست ذخیره بشود که دیگران بتوانند آن را مشاهده کنند .بعضی از دوستانی که هاست رایگان استفاده کردند می گویند ممکن است یک شبه زحمات شما به هدر برود یعنی اططلاعات شما پاک شود وبعضی دیگر هم راضی هستند ومی گویند ما بک آپ می گیریم ومشکلی هم نداریم.اگر خواستید هاست رایگان استفاده کنید اینها هستند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و... واگز بخواهید بخرید هم در گوگل سرچ کنید پیدا می کنید و دوست من برای گذاشتن عکس شما می توانید از طریق این آپلود سنتر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و یا آپلود سنترهای دیگر عکس خود را آپلود کنید و روی سومین عکس از سمت چپ کلیک کنید و آدرس عکس را در آن پیست کنید که عکس نمایش داده شود ویرای پیغام به شما پیشنهاد می کنم یک بار دیگر دانشنامه را مرور کنید.

از مدیران و کاربران خبره در خواست دارم اگر در این تاپیک مطلبی اشتباه گفتم تصحیح کنند ممنون.

abi_designer
06-12-2012, 12:38 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

abi_designer
06-12-2012, 12:41 PM
ممنون من مشکل نصب جوملام حل شد ولی الان یک مشکل دیگه دارم وقتی رفتم تو قسمت مدیریت جولا و خواستم یک قالب جدید نصب کنم بعدش این شکلی شد که بالا عکسشو براتون فرستادم.

تازه الان دیگه حتی گزینه ورود به بخش مدیریت هم پاک شده نیست ؟ ( قسمت پائین عکس لطفا ببینید )

شکل سایتمم این شکلی شده ؟

لطفا نگاه کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>