PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل این سایت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

achil1
06-13-2012, 03:07 AM
سلام

سایت من بعضی از لینک ها که داخل گوگل ایندکس شده رو باز میکنم اینجوری نشون میده بهطور مثال
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا کمک کنید

achil1
06-13-2012, 03:10 AM
این لینک رو بزنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=site:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و بعد موضوع
چهارشایعه در مورد خانم ها ! بخوانید و باور نکنیدرو بخونید چرا اینجوری نشون میده؟؟؟؟؟

kianesfahan
06-13-2012, 04:37 AM
درود .

دوست عزیز قوانین انجمن هم مطالعه فرماید و از عنواین مناسب برای سوال خود استفاده نماید .

دوست عزیز ما وارد سایت شما شدیم اما هیچ چیز غیر عادی مشاهده نکردیم . !!!! مشکل شما چیست ؟

اون لینک گوگل هم که دادید اون مطلب در اون صفحه نبود . !!!!

مشکل خود را با اسکرین شات بیان بفرماید .

موفق باشید .

achil1
06-13-2012, 07:10 AM
سلام

مطالب و خود سایت اینجوری نشون داده میشن

فایل ضمیمه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

achil1
06-13-2012, 07:15 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

kianesfahan
06-13-2012, 09:41 AM
با سلام .

شما از چه مروگری استفاده می کنید ؟

مرورگر خود را تغییر دهید و یا کش مروگر خود را پاک کنید ببینید مشکل حل می شود .

برای ما بدون مشکل نمایش می دهد .

اسکرین شات زیر را مشاهده کنید .

1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موفق باشید .

achil1
06-13-2012, 10:05 AM
سلام دوست عزیز

نه درست نشد من از فایر فاکس استفاده میکنم کش مرورگر هم پاک کردم اما درست نشد

p30dan
06-13-2012, 11:52 AM
از سایت شما دیدن کردم مشکلی نداره!

kianesfahan
06-13-2012, 01:45 PM
سلام دوست عزیز

نه درست نشد من از فایر فاکس استفاده میکنم کش مرورگر هم پاک کردم اما درست نشد

درود .

دوست عزیز با یک مروگر دیگر تست کردید ؟

با یک ای پی دیگر هم تست کنید .

دوست عزیز p30dan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم مشکلی مشاهده نکردند .

موفق باشید .