توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل این سایت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
achil1
06-13-2012, 03:07 AM
سلام
سایت من بعضی از لینک ها که داخل گوگل ایندکس شده رو باز میکنم اینجوری نشون میده بهطور مثال
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا کمک کنید
achil1
06-13-2012, 03:10 AM
این لینک رو بزنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=site:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و بعد موضوع
چهارشایعه در مورد خانم ها ! بخوانید و باور نکنیدرو بخونید چرا اینجوری نشون میده؟؟؟؟؟
kianesfahan
06-13-2012, 04:37 AM
درود .
دوست عزیز قوانین انجمن هم مطالعه فرماید و از عنواین مناسب برای سوال خود استفاده نماید .
دوست عزیز ما وارد سایت شما شدیم اما هیچ چیز غیر عادی مشاهده نکردیم . !!!! مشکل شما چیست ؟
اون لینک گوگل هم که دادید اون مطلب در اون صفحه نبود . !!!!
مشکل خود را با اسکرین شات بیان بفرماید .
موفق باشید .
achil1
06-13-2012, 07:10 AM
سلام
مطالب و خود سایت اینجوری نشون داده میشن
فایل ضمیمه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
achil1
06-13-2012, 07:15 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
kianesfahan
06-13-2012, 09:41 AM
با سلام .
شما از چه مروگری استفاده می کنید ؟
مرورگر خود را تغییر دهید و یا کش مروگر خود را پاک کنید ببینید مشکل حل می شود .
برای ما بدون مشکل نمایش می دهد .
اسکرین شات زیر را مشاهده کنید .
1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید .
achil1
06-13-2012, 10:05 AM
سلام دوست عزیز
نه درست نشد من از فایر فاکس استفاده میکنم کش مرورگر هم پاک کردم اما درست نشد
p30dan
06-13-2012, 11:52 AM
از سایت شما دیدن کردم مشکلی نداره!
kianesfahan
06-13-2012, 01:45 PM
سلام دوست عزیز
نه درست نشد من از فایر فاکس استفاده میکنم کش مرورگر هم پاک کردم اما درست نشد
درود .
دوست عزیز با یک مروگر دیگر تست کردید ؟
با یک ای پی دیگر هم تست کنید .
دوست عزیز p30dan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم مشکلی مشاهده نکردند .
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.