ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با sige

ehsanparty
06-13-2012, 09:46 AM
سلام
من SIGE نصب کردم و فعال نیز هستش
اما تو محتوا کدش که میزارم نمایش نمیده عکسهارو دسترسی عکس و دایرکتوری images نیز 777 هتسش

NOIMAGES
NOIMAGESDEBUG <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کدی که قرار دادم اینه

{gallery}gallery/silex{/gallery}

طبق آموزش : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86_SIGE&redirect=no

ehsanparty
06-15-2012, 04:53 PM
سلام
امدم خود دایرکتوری images تست کنم این اورو میده حالا

:

Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /home/mirdamad/domains/mirdamad/public_html/plugins/content/sige.php on line 497

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '/home/mirdamad/domains/mirdamadgroup.com/public_html//thumbs/logo.jpg' for writing: No such file or directory in /home/mirdamad/domains/mirdama/public_html/plugins/content/sige.php on line 689

فاب عکس هم پایین صفحه دیده میشه اما توش حالی و این خطا نیز در بالا صفحه ایجاد میشه
کدی که قرار دادم در متن اینه:

{gallery{/gallery}

سطح دسترسی تمام فایل ها و دایرکتوریهای این پلاگین را 777 تنظیم کردم

vafa-as
08-05-2012, 01:37 AM
سلام دوستان من این پلاگین رو دانلود کردم ولی نمیدونم کد {gallery}آدرس پوشه فایل*ها{/gallery را کجا بنویسم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید