توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نصب غالب جدید
ma_softnet
06-14-2012, 01:57 PM
سلام
بنده وقتی غالب جدید را نصب میکنم و میخواهم از از طریق مدیریت غالب غالب سایت را عوض کنم این خطا را می دهد مشکل از کجاست؟
The plugin JAT3 framework must be installed and enabled.
در ضمن چگونه میتونم غالب نصب شده را از لیست غالبهای سایت حذف کنم من هر کاری میکنم غالب نصب شده دیگه خذف نمیشه
jalal_iranian
06-14-2012, 03:52 PM
با سلام
شما باید پلاگین JAT3 framework را نصب کنید.
برای حذق قالبها هم به قسمت زیر مراجعه کنید.
افزونه ها > مدیریت افزونه ها > مدیریت
یا علی
ma_softnet
06-14-2012, 04:36 PM
لطفا لینک دانلود آخرین ورژن این پلاگین را قرار دهید.
اگر هم تنظیمات خاصی را هم دارد بگوئید
jalal_iranian
06-14-2012, 06:31 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ma_softnet
06-15-2012, 10:57 AM
دوست عزیز حالا بنده بسته T3 Framework 2 for Joomla 2.5(2012 version) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را دانلود کردم حالا کدام فایل را باید در کجا نصب کنم؟
jalal_iranian
06-15-2012, 12:45 PM
باید فایل JA T3 System Plugin for Joomla 2.5 را نصب کنید.
ma_softnet
06-15-2012, 02:18 PM
این فایل JA T3 System Plugin for Joomla 2.5 دقیقا کجا هست در صفحه ای که لینکش را داده اید همچین فایلی نمی بینم
محمد محسنی
06-15-2012, 02:20 PM
سلام
شما فرمودید دانلود کرده اید.
دوست عزیز حالا بنده بسته T3 Framework 2 for Joomla 2.5(2012 version) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را دانلود کردم حالا کدام فایل را باید در کجا نصب کنم؟
فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج نمایید.
و فایل های مربوطه را چک نمایید.
یا حق.
ma_softnet
06-15-2012, 02:29 PM
چک کردم همچین فایلی با این اسم نبود
jalal_iranian
06-15-2012, 04:22 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ma_softnet
06-19-2012, 05:05 PM
بعد از نصب این پلاگین قسمت مدیریت سایت و خود سایت کلا بهم ریخت و عبارات طولانی بروی صفحه سایت ظاهر شد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
hossein0241
06-19-2012, 05:13 PM
اسم پلاگین چی بوده؟
خب بردارید و دنبال یه پلاگین مشابه بگردید
موفق باشید و پیروز
ma_softnet
06-19-2012, 05:16 PM
بنده دقیقا این پلاگینی را که دوست عزیز معرفی کردند نصب کردم
JA T3 System Plugin for Joomla 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shmata
06-19-2012, 05:49 PM
بهترین کار اینه شما ابتدا بسته quick start قالبی که از joomlart گرفتید رو نصب کنید و بعد یک بسته زبان فارسی روی آن نصب کنید .
من احتمالا شما یک بسته جوملا فارسی دانلود کردید و تصمیم دارید افزونه T3 Framework رو در آن نصب کنید .
ma_softnet
06-22-2012, 07:29 AM
بله حرف شما درسته بنده تازه با جوملا آشنا شدم و درحال یادگیری هستم . من وقتی quick start را انتخاب میکنم تا نصب کنم هیچ اتفاقی نمی افته و در ضمن این بسته زبان فارسی کجا هست که دانلود کنم؟
ی مشکل دیگه بعد از نصب پلاگین معرفی شده هنوز وقتی داخل مدیریت سایت یا خود سایت میشوم این نوشته ها بالای صفحه نمایش داده میشود این را چگونه از بین ببرم؟
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3.php on line 41
Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with that of JRegistry::loadSetupFile() in C:\xampp\htdocs\libraries\joomla\html\parameter.ph p on line 512
Strict Standards: Non-static method T3Common::get_active_template() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3\core\defi ne.php on line 16
Strict Standards: Non-static method JAT3_AdminUtil::get_active_template() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3\core\comm on.php on line 83
Strict Standards: Non-static method JAT3_AdminUtil::checkPermission() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3.php on line 166
Strict Standards: Non-static method JAT3_AdminUtil::checkCondition_for_Menu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3.php on line 168
Strict Standards: Non-static method T3Common::detect() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3.php on line 188
Strict Standards: Non-static method T3Path::path() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3\core\comm on.php on line 69
Strict Standards: Non-static method JAT3_AdminUtil::checkCondition_for_Menu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3.php on line 68
Strict Standards: Non-static method T3Common::detect() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3.php on line 85
Strict Standards: Non-static method T3Path::path() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3\core\comm on.php on line 69
ma_softnet
06-24-2012, 03:15 PM
سلام دوستان لطفا کمک کنید
محمد محسنی
06-24-2012, 03:55 PM
دوست عزیز شلام
من وقتی quick start را انتخاب میکنم تا نصب کنم هیچ اتفاقی نمی افته
منظور شما از " هیچ اتفاقی نمی افته " چیست؟
از چه سرور مجازی استفاده می کنید؟
ورژن apache , php , mysql را ذکر نمایید.
ورژن جوملا را هم ذکر نمایید.
یا حق.
ma_softnet
06-29-2012, 11:01 AM
یعنی اینکه وقتی فایل را انتخاب میکنم و بروی گزینه نصب کلیک میکنم پیغامی مبنی بر اینکه غالب نصب گردید نمیدهد و فقط صفحه یکبار دیگر لود میشود همین.
بنده از XAMPP Control Panel ورژن xampp-win32-1.7.7-VC9-installer استفاده میکنم.
برنامه های apache , php , mysql را دیگر نصب نکردم و فقط اقدام به نصب XAMPP Control Panel کرده ام.
ورژن جوملا هم 2.5.4 می باشد.
ma_softnet
06-30-2012, 03:55 PM
دوستان کمک کنید
shmata
07-01-2012, 05:19 AM
یعنی اینکه وقتی فایل را انتخاب میکنم و بروی گزینه نصب کلیک میکنم پیغامی مبنی بر اینکه غالب نصب گردید نمیدهد و فقط صفحه یکبار دیگر لود میشود همین.
بنده از XAMPP Control Panel ورژن xampp-win32-1.7.7-VC9-installer استفاده میکنم.
برنامه های apache , php , mysql را دیگر نصب نکردم و فقط اقدام به نصب XAMPP Control Panel کرده ام.
ورژن جوملا هم 2.5.4 می باشد.
توجه بفرمایید که بسته quick start مثل یک قالب نصب نمیشود بلکه مثل یک بسته نصبی جوملا نصب میشه و شما در فرآیند نصب باید اطلاعات نمونه را نصب کنید .
ma_softnet
07-01-2012, 02:51 PM
توجه بفرمایید که بسته quick start مثل یک قالب نصب نمیشود بلکه مثل یک بسته نصبی جوملا نصب میشه و شما در فرآیند نصب باید اطلاعات نمونه را نصب کنید .
متاسفانه اطلاعات من کمه لطفا دقیق تر توضیح بدهید یعنی چی که در فرآیند نصب باید اطلاعات نمونه را نصب کنید؟
ma_softnet
07-03-2012, 01:09 PM
چرا اینقدر دیر جواب میدید
لطفا ی راهنمایی جامع و کامل کنید من که دیگه خسته شدم
elyastel
07-03-2012, 01:27 PM
متاسفانه اطلاعات من کمه لطفا دقیق تر توضیح بدهید یعنی چی که در فرآیند نصب باید اطلاعات نمونه را نصب کنید؟
سلام
با كسب اجازه از استاد عزيزم shmata
دوست عزيز يعني در مراحل نصب جوملا2.5، در آن قسمتي كه يوزر وپسورد رو ميخواهيد وارد كنيد(در قسمت پائينش) همانطوري كه جناب shmata فرمودنند اطلاعات نمونه را انتخاب نمائيد( برخلاف جوملا1.5 در جوملا2.5 تا اينكارو نكنيد قالب بدرستي فعال نخواهدشد!)
موفق باشيد
ma_softnet
07-03-2012, 02:18 PM
بنده جوملا بروی سیستمم نصب شده است حالا چکار کنم باید پاک کنم و از دوباره مراحل نصب را انجام دهم؟
محمد محسنی
07-06-2012, 08:54 PM
دوست عزیز سلام
پیشهاد میکنم یکبار دیگر فرایند نصب را انجام دهید.
یا حق.
ma_softnet
07-08-2012, 01:31 PM
با تشکر از همه دوستانی که کمک و پیشنهاد دادند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.