توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش مطالب جدید در سایت!
yaser1
06-14-2012, 07:55 PM
سلام
جدیدا به مشکل عجیبی شبیه این (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در 2.5.4 برخوردم. جدیدا مطالبی که منتشر می کنم در سایت و صفحه اول دیده نمیشه!!
دکمه انتشار مطلب رو میزنم + تاریخ انتشار و ایجادش هم یکسان و بتاریخ روزه + مطلب رو ویژه می کنم + مجوز عمومی هم داره + در مدیریت مطالب هم دیده میشه
مشکل کجاست؟
safajuy
06-15-2012, 06:52 AM
سلام
صفحه ي اصلي شما روي چه چيزي پيش فرض شده؟
بعد از نصب افزونه اي ايناتفاق افتاده؟
آدرس سايت رو هم قرار بديد
موفق باشيد
yaser1
06-15-2012, 07:05 AM
سلام
افزونه که خیلی نصب کردم نمیدونم بعد از کدوم شون این اتفاق افتاده
به صفحه ی پیشفرض هم دست نزدم. براتون پیام خصوصی میفرستم
safajuy
06-15-2012, 07:15 AM
سلام
من مطالب شما توي صفحه ي اصلي هستش و مشكلي نداره.
البته فكر كنم شما منظورتون اين بوده كه جديداً مطلب مي فرستيد منتشر نميشه. درسته؟ اين مطالب الان قديمي هستش
موفق باشيد
yaser1
06-15-2012, 08:35 AM
سلام
بله این مطالب قدیمی است. وقت دارید دسترسی براتون بفرستم؟
safajuy
06-15-2012, 11:55 AM
تاريخ مطالب جديدتون رو بررسي كنيد ببينيد مربوط به چه تاريخيه
همچنين تاريخ مطالبي كه الان روي صفحه ي اصلي هست و ديده ميشن
اين دوتا روتطبيق بديد ببينيد كه چه اختلافي با هم دارند
موفق باشيد
yaser1
06-15-2012, 01:09 PM
سلام
مطالبی که از قبل داشتم، تاریخ شون درسته مثلا میزنه یک هفته پیش، یکی شون رو هم بروزآوری کردم، تاریخ همین امروز رو میزنه و نمایش میده
دو مطلب درج کردم که در مدیریت مطالب تاریخ شون درسته و به روز نشون میده ولی در صفحه نخست و حتی در بلاگ مجموعه ی مطالب وابسته شون دیده نمی شوند
البته اولین بار که این اشکال رو دیدم مربوط به مطلبی بود که در لیست مدیریت مطالب تاریخ عجیبی مثل 3443-68686-30 رو نمایش میده. .وارد ادیت همون مطلب میشم تاریخ روز رو نشون میده. ذخیره رو میزنم تاریخ سال 1394 رو نشون میده!!!
و یک مشکل مرتبط دیگه
من از AcyMAiling برای خبرنامه استفاده می کنم. بخشی داره توش برای ارسال خبرنامه زمانبندی شده. زمانی که می خوام یک خبر نامه جدید ایجاد کنم، تاریخ پیشفرض رو 773-01-0-1089 درج می کنه!! البته بعد که با Date Picker میخوام تاریخ روز رو درج کنم، بدرستی امروز رو تشخیص میده و تاریخ شمسی درست رو قید می کنه.البته اینم وقتی که ذخیره می کنم و خارج می شم، دوباره به هم میریزه و تاریخ پرت و پلا نشون داده میشه
safajuy
06-15-2012, 01:21 PM
خب حدسم درست بود! :)
اين به خاطرعدم ناسازگاري جوملا 2.5.4 با تقويم شمسي هست كه گزارش داديم به تيم جوملا تا در نسخه ي 2.5.6 اين مشكل رو رفع كنند
براي رفع مشكل كافيه كه روي آيكن تقويم كليك كنيد تا تقويم باز بشه و بعد روي امروزكليك كنيد تا تاريخ درست رو نمايش بده
موفق باشيد
yaser1
06-15-2012, 01:32 PM
سلام
حل نشد.تاریخ درست نشون داده میشه اما مطلب درج نمیشه
safajuy
06-15-2012, 03:27 PM
زبان سايتتون رو انگليسي كنيد ومطلبي ارسال كنيد ببينيد مشكل رفع ميشه
موفق باشيد
yaser1
06-15-2012, 04:27 PM
سلام
این کارو کردم و به مشکل جالب دیگه ای برخوردم!
نشانی سایت از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تبدیل شده و بخاطر اون // انتهایی، اصلا سایت بالا نمیاد.مجبور شدم دوباره فارسیش کنم
یه نکته مهم : من تا 2-3 روز پیش اصلا مشکلی نداشتم.این چند روزه چندتا افزونه نصب و حذف کردم.البته زاد بود و حسابش و اسامی شون از دستم در رفته
yaser1
06-19-2012, 05:15 PM
سلام
از برادران عزیز تیم جوملافارسی کسی نیست کمک کنه؟
mersad
06-19-2012, 05:46 PM
دروود
در تنظیمات سئو چه تغییراتی ایجاد کردید ؟
در فایل htacsses تغییری اعمال کردید ؟!
در پناه ایزد
yaser1
06-19-2012, 06:21 PM
دروود
در تنظیمات سئو چه تغییراتی ایجاد کردید ؟
در فایل htacsses تغییری اعمال کردید ؟!
در پناه ایزد
سلام
در سئو، برابر تصویر پیوست اما در htacsses هیچ تغییری ندادم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
yaser1
06-22-2012, 08:14 PM
سلام
جالبه، این مطالب در نقشه ی سایت دیده میشوند و با لینک از همون جا باز هم می شوند ولی کماکان در صفحه اول و صفحه ی مجموعه ی بلاگ مربوطه شان دیده نمی شوند
بازم کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.