ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : alphauserpoint پروفایل

irantej
06-15-2012, 06:36 PM
با سلام.
دوستان عزیز من این کامپوننت رو خیلی وقته دارم استفاده می کنم و لی چند تا مشکل مهم باهاش دارم که اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.
1. کاربران نمیتونن به صفحه پروفایل خوشون برن ولی به صفحه پروفایل کاربرای دیگه میتونن برن.
2. عکس آواتار اصلا و به هیچ عنوان آپلود و قابل استفاده نیست.
3. ارتباط بین کاربران با هم دیگر در حد مختصر و ابتدایی.
لطفا اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه. مرسی

takab1
06-15-2012, 10:08 PM
سلام شما این افزونه رو از کجا گرفتین
چون این خصوصیاتش تا جایی که بدونم به خوده کامپونت بستگی داره میتونین توی دانشنامه جوملا بیشتر در موردش اطلاعات کسب کنید

poonoodi
06-16-2012, 03:11 AM
سلام
توصيه مي كنم براي پروفايل كاربران از افزونه cb در كنار aup استفاده كنيد
اين دوتا افزونه زوج خوبي هستند در كنار هم كه مشكلات بالا رو هم نخواهيد داشت

موفق باشيد

irantej
06-16-2012, 11:21 AM
سلام شما این افزونه رو از کجا گرفتین
چون این خصوصیاتش تا جایی که بدونم به خوده کامپونت بستگی داره میتونین توی دانشنامه جوملا بیشتر در موردش اطلاعات کسب کنید
از همین جوملا فارسی گرفتمش و توی دانشنامه هم آموزش خاصی نداره. مخصوصا برای پروفایلش

irantej
06-16-2012, 11:22 AM
سلام
توصيه مي كنم براي پروفايل كاربران از افزونه cb در كنار aup استفاده كنيد
اين دوتا افزونه زوج خوبي هستند در كنار هم كه مشكلات بالا رو هم نخواهيد داشت

موفق باشيد
cb آیا تجاریه؟ در هر صورت cb فارسی شده و بی نقص رو از کجا میشه گیر آورد؟ لطفا اگه لینکشو دارین و اینجا نمیشه برام پ.خ کنید. ممنون از زحمتت

elyastel
06-16-2012, 11:34 AM
سلام دوست عزيز

با كسب اجازه و رخصت از دوست عزيزم poonoodi

نسخه فارسيش به چشم نخورده اما لينك غير فارسيش ( كه شامل يه كامپوننت وسه ماژول است) به شرح زير ميباشد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشيد

p30one
06-16-2012, 03:26 PM
اگه جوملافارسی این community builder رو فارسی میکرد ، خیلی خوب میشد ....

poonoodi
06-17-2012, 03:30 AM
سلام

پلاگين فارسي ساز در اينترنت موجود است
كه در خود افزونه نصب ميشود بخش پلاگين ها (نه مديريت افزونه هاي جوملا)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>!

موفق باشيد

elyastel
06-17-2012, 06:02 AM
سلام جناب poonoodi

ضمن عرض خسته نباشيد ميتونيد توضيح بيشتر بديد كه اين پلاگين فارسي ساز چگونه نصب ميشه؟ ميگه غير از قسمت نصب/حذف در افزونه ها ، جاي ديگري هم براي نصب يك افزونه وجود دارد؟!

با تشكر

safajuy
06-17-2012, 06:56 AM
سلام جناب poonoodi

ضمن عرض خسته نباشيد ميتونيد توضيح بيشتر بديد كه اين پلاگين فارسي ساز چگونه نصب ميشه؟ ميگه غير از قسمت نصب/حذف در افزونه ها ، جاي ديگري هم براي نصب يك افزونه وجود دارد؟!

با تشكر

سلام

پلاگين بايد از طريق نصب و حذف خود كاميونتي بيلدر نصب بشه

بعد از نصب فعالش كنيد زبان فارسي ميشه

موفق باشيد

irantej
06-17-2012, 09:47 AM
cb تو خود سایتش زبان فارسی هم داره. آیا میشه آخرین نسخه رو بهمراه فارسی سازش از خود سایتش گرفت و استفاده کرد؟ کپی رایت هم که حتما داره؟

P30Yaran
06-17-2012, 09:58 AM
سلام
برای دانلود CB از لینک زیر اقدام کنید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای دانلود فارسی ساز از لینک زیر :
البته طبق فرمایش خودتون هر دو لینک از سایت اصلی هست و تا اونجا که من می دونم کپی رایت رو هم باید رعایت کنید ! (البته این نسخه های رایگان هست )
موفق باشید

irantej
06-17-2012, 01:59 PM
نسخه فارسی بی نقص و بدون کپی رایت رو از کجا میشه دانلود کرد؟

novinfard
06-17-2012, 02:08 PM
نسخه فارسی بی نقص و بدون کپی رایت رو از کجا میشه دانلود کرد؟

کپی رایت رو گذاشتند که طراح وب حذف کنه.

irantej
06-19-2012, 07:49 AM
جدا کسی کمکم کنه لطفا...
من با این برنامه میخوام هر عضوی آواتار داشته باشه برای خودش

poonoodi
06-19-2012, 09:58 AM
شما تو فرم ثبت نام cb اواتار رو فعال كنيد
ضمنا كاربران قديمي هم كه اواتار ندارن در پروفايل شخصيشون ميتونند اپلود اواتار داشته باشند
فقط كافيه سري به تنظيمات برنامه يبزنيد
همه چيز دستتون مياد

موفق باشيد

irantej
06-21-2012, 02:40 PM
برای همین alphauserpoint چه جوری قسمت پروفایل رو فعال کنیم؟

ضمنا اگه بخواهیم در جی کامنت هر کاربری که نظر میده آواتارش هم دیده بشه چیکار باید بکنیم؟

safajuy
06-21-2012, 02:57 PM
سلام

‏آموزش alpha user point (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ha_user_point&redirect=no)

در حال نوشتن اين آموزش بوديم كه تكميل شد!

درمورد جي كامنت هم در تاپيك ديگري پيگيري كنيد

موفق باشيد

irantej
06-23-2012, 12:12 PM
خیلی عالی استفاده کردیم. یه سوال که اگه روشنم کنین ممنون می شم:
یه توضیح کاملی در مورد نحوه انتخاب مجموعه (گزینه دوم بعد از شناسه) در قوانین میخواستم. مثلا من می خوام قانون "امتیازات ارجاع شده" و "دعوت موفقیت آمیز" را فعال کنم ولی به هیچ عنوان نمیشه و عملا امتیاز نمیده

safajuy
06-23-2012, 05:06 PM
سلام

دعوت موفقيت اميز در صورتي كه منجر به ثبت نام كاربر بشه امتياز داده ميشه. امكان داره كامپوننت يه سري باگ داشته باشه(كه در حد چند مورد به چشمم اومده) ولي در موردقوانين پيش فرض تقريباً بدون اشكال كار كردن

بقيه موارد هم سعي بر اين بوده كه آموزش ساده ترين حالت ممكنه نوشته بشه.

موفق باشيد

poonoodi
06-23-2012, 05:38 PM
سلام

‏آموزش alpha user point (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ha_user_point&redirect=no)

در حال نوشتن اين آموزش بوديم كه تكميل شد!

درمورد جي كامنت هم در تاپيك ديگري پيگيري كنيد

موفق باشيد

چرا این اموزش حذف شده ؟!!!

torghoundy
06-23-2012, 05:46 PM
سلام
حذف نشده عزیز لینک تغییر کرده:
لینک جدید آموزش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA_AlphaUserPoints)

irantej
06-24-2012, 04:53 AM
خب جسارتا من گفتم آموزش این دو رو اختصاصا می خوام. مخصولا قسمت "مجموعه" رو چطوری انتخاب میکنیم چون من پیشفرضشو فک کنم عوض کردم و برای همین کار نمیکنه

shmata
06-24-2012, 05:23 AM
خب جسارتا من گفتم آموزش این دو رو اختصاصا می خوام. مخصولا قسمت "مجموعه" رو چطوری انتخاب میکنیم چون من پیشفرضشو فک کنم عوض کردم و برای همین کار نمیکنه

تک تک option های موجود در AUP در لینک آموزشی که دوستمون torghoundy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) معرفی کردند موجوده اگر اونو مطالعه کنید مطمئنم مشکلتون برطرف میشه .