PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده پسورد ادمین

yaser1
06-16-2012, 10:54 AM
سلام
من یک جوملا 1.5 از قدیم دارم که پسورد ادمینم یادم رفته. بر اساس موارد مشابه قبلی جلو رفتم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) (یا این) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش_تغییر_پسورد_admin_از_طری ق_دیتابیس) و هر کدی که گفته شده بود در دیتابیس اصلاح کردم اما کماکان وارد نمیشه
مشکل کجاست؟

ادغام دو پست:
سلام
دیتابیس رو ریپیر کردم مشکل حل شد

parsoon724
06-16-2012, 06:55 PM
سلام
از روش فراموش کردن پسورد عمل کردین؟؟؟؟؟ اون ایمیلی که به ادمین داده بودین , اگه یادتون مونده باشه , قابل حله

موفق باشین

P30Yaran
06-16-2012, 07:09 PM
سلام
مراحل زیر رو طی کنید!
به سی پنل برید - از بخش Database - بر روی گزینه phpmyadmin کلیک کنید !
در صفحه باز شده در پنل سمت چپ دیتابیس رو انتخاب کنید تا اطلاعات دیتابیس به نمایش در بیاد !
در صفحه بازشده بر روی جدول userها کلیک کنید و بر روی یوزر administrator کلیک کنید و ویرایش رو بزنید !
در قسمت پسورد MD5 رو انتخاب کنید و پسورد رو هر چی دوست دارید مثلا 12345 بزارید و دکمه go یا ذخیره رو بزنید
حالا با رمز جدید میتونید وارد سایت بشید
موفق و پیروز باشید

kianesfahan
06-16-2012, 07:35 PM
با عرض سلام و ادب .

مقاله زیر در این ضمینه به شما کمک می کند .

آموزش تغییر پسورد admin از طریق دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)

موفق باشید .

yaser1
06-17-2012, 05:38 AM
سلام
از روش فراموش کردن پسورد عمل کردین؟؟؟؟؟ اون ایمیلی که به ادمین داده بودین , اگه یادتون مونده باشه , قابل حله

موفق باشین
سلام
برادر جان پست من رو بدقت نخوندی.ممنون که جواب دادی اما
اولا من خودم ادمینم! (در متن پست هم اشاره کردم)
دوما گفتم از چه روش هایی رفتم (لینک در متن پست هم هست!)
نهایتا هم گفتم حل شد!! (یعنی زحمت جواب شما بعد از حل مشکل من بوده!)

از همه ی رفقا ممنون. همچنان که در همان پست اول اشاره کردم، مشکل از همون روشی که اشاره کردید حل شد