hojjat_web
06-17-2012, 05:25 AM
سلام
من کامپوننت جومشاپینگ رو نصب کردم
واقعا خیلی راحت و کاربردیه
عالیه
اما
فارسی سازی که تو خود سایت بود را که نصب کردم
هم مدیریت هم سایت الان فارسیه
اما مشکلی که دارم اینه که الان قیمتی که نشون میده کاملا به هم ریخته
مثلا
اگر قیمت محصول :12345678 بوده الان توی سایت به این شکل نشون میده : 123 456 789 ریال
اینجا دمو این افزونه را میتونید ببینید
دموی سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مدیریت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
user:admin
pass:testjoomshopp
دانلود افزونه با همه متعلقاتش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مشکلی که دارم هم توی قسمت درج قیمته
اگر دقت کنید من توی قسمت مدیریت قیمت را 123456789 زدم اما توی نمایش قیمت به شکل نامتعارف درج شده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من کامپوننت جومشاپینگ رو نصب کردم
واقعا خیلی راحت و کاربردیه
عالیه
اما
فارسی سازی که تو خود سایت بود را که نصب کردم
هم مدیریت هم سایت الان فارسیه
اما مشکلی که دارم اینه که الان قیمتی که نشون میده کاملا به هم ریخته
مثلا
اگر قیمت محصول :12345678 بوده الان توی سایت به این شکل نشون میده : 123 456 789 ریال
اینجا دمو این افزونه را میتونید ببینید
دموی سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مدیریت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
user:admin
pass:testjoomshopp
دانلود افزونه با همه متعلقاتش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مشکلی که دارم هم توی قسمت درج قیمته
اگر دقت کنید من توی قسمت مدیریت قیمت را 123456789 زدم اما توی نمایش قیمت به شکل نامتعارف درج شده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>