توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مرحله اول نصب جوملا
ehsab222
06-17-2012, 11:35 AM
با سلام
من اموزش های تصویری نصب جوملا رو خوندم و فایل های جوملا رو اپلود کردم و کار های مربوط به دیتا بیس رو هم انجام دادم ولی در مرحله ای باید وارد صفحه نصب بشیم مشکل دارم یعنی ادرس سایت رو وارد میکنم ولی ارور میده؟ باید چه ادرسی رو وارد کنم تا وارد صفحه نصب جوملا بشم؟
ادرس سایتم versatile.ir
لطفا راهنمایی کنید.
jalal_iranian
06-17-2012, 01:49 PM
با سلام
این دامنه ای که درج کردید اصلا ثبت نشده!
یا علی
ehsab222
06-17-2012, 02:10 PM
بله درسته!
هنوز 24 ساعت از خرید دامنه من نگذشته ولی هنگامی که دامنه فعال شد. باید دقیقا چه ادرسی رو وارد کرد که وارد مرحله نصب بشه؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم حتما لازمه که فایل های جوملا رو توی فایل مشخصی اپلود کرد.
با تکشر فراوان:d
jalal_iranian
06-17-2012, 04:29 PM
شما اگه فایلهای جوملا رو در روت قرار دادید کافیه فقط آدرس سایت رو بزنید.
اگر هم در یک زیرپوشه قرار دادید باید آدرس پوشه مورد نظر رو بزنید.
به همین سادگی و خوشمزگی
ehsab222
06-20-2012, 05:16 PM
سلام من در صفحه اول نصب مشکل دارم و وقتی رو نصب جوملا کلیک میکنم ارور میده
ادرس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا راهنمایی کنید.
kianesfahan
06-20-2012, 06:44 PM
سلام من در صفحه اول نصب مشکل دارم و وقتی رو نصب جوملا کلیک میکنم ارور میده
ادرس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لطفا راهنمایی کنید.
با عرض سلام و احترام .
ابتدا قوانین انجمن را مطالعه نماید و سوال جدید را در تایپیک جدید مطرح کنید .
دوست عزیز لینکی که شما درج کرده اید به وبلاگ ختم میشود . !!!!
مشکل شما دقیقا چی هست ؟
چه اروری مشاهده می کنید ؟
موفق باشید .
iAbee
06-25-2012, 06:28 AM
سلام خدمت دوستان گرامی
من تازه وارد اینجا شدم زیاد وارد نیستم سوالم رو کجا باید بپرسم , ببخشید اگه اینجا حاش نیس ولی به مشکل برخوردم ممنون میشم کمکم کنین
من توی نصب اولیه جومولا روی لوکال مشکل دارم
اینجایی که باید آدرس محلی که اکسترکت کردم فایل جومولا رو وارد کنم مثل این <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باز نمیشه !
توی خوده پوشه xamp هم اکسترکت کردم ولی باز نشد
ممنون میشم کمک کنین
shmata
06-25-2012, 06:41 AM
سلام خدمت دوستان گرامی
من تازه وارد اینجا شدم زیاد وارد نیستم سوالم رو کجا باید بپرسم , ببخشید اگه اینجا حاش نیس ولی به مشکل برخوردم ممنون میشم کمکم کنین
اینجایی که باید آدرس محلی که اکسترکت کردم فایل جومولا رو وارد کنم مثل این <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باز نمیشه !
ممنون میشم کمک کنین
آموزش نصب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.6_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer)
kianesfahan
06-25-2012, 06:43 AM
سلام خدمت دوستان گرامی
ممنون میشم کمک کنین
با عرض سلام و ادب .
درود بر شما .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
اگر در پوشه www اکسترکت کرده اید باید با وارد کردن عبارت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سایت برای شما به نمایش در اید .
ایا لوکال شما فعال می باشد ؟
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.