PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایتم بالا نمیاد

hameddamirchi
06-18-2012, 10:47 AM
:(:(آقایون سلام من قالب JP-BUSINESS (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو نصب میکنم همه چیز درسته ولی بعد از گذشتن24 ساعت سایت بالا نمیاد(می نویسه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وصفحه هم خال).تا الان 2 تا 3 بار قالبو پاک کردم و از دوباره نصب کردم دیگه خسته شدم. سایتم بعد از 24 ساعت میره مرخصی. از بزرگان جوملا خواهش میکنم کمکم کنید اگر خواستید یوزر و پسوردو میدام خودتون نگاه کنید.آدرس سایت:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>با تشکر:rose::rose:

hossein0241
06-18-2012, 08:56 PM
دوست عزیزم
این سایتتون الان برپاست و نشون داده میشه
اینم عکس سایتتون:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

درضمن من خودم برای یکی از سایتها همین قالب رو استفاده کردم و هیچ مشکلی نداره

من حس می کنم که دلیل اینکه صفحه سفید میاره اینه که از قسمت تنظیمات کلی سایت گزینه "استفاده از mod_rewrite" رو فعال می کیند ولی طبق دستور العملی که میگه عمل نمی کنید
اینطوره؟

موفق باشید و پیروز