PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور جالب و بالا نیامدن سایت

zefreh
06-18-2012, 12:05 PM
سلام سایت من این ارور را می ده

Fatal error: Out of memory (allocated 155713536) (tried to allocate 84 bytes) in /home/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462

و اصلاً بالا نمی یاد

لطفاً راهنمایی بفرمائید

با مدیر سرور تماس گرفتم گفت مشکل از ما نیست و در انجمن جوملا مطرح بفرمائید.

یا علی

parsoon724
06-18-2012, 12:48 PM
سلام

این لینک رو ببینین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
امیدوارم کمکتون کنه

index.mailbox
06-18-2012, 01:01 PM
چرا از backup دیتابیست استفاده نمیکنی!

shmata
06-18-2012, 07:05 PM
سلام سایت من این ارور را می ده

Fatal error: Out of memory (allocated 155713536) (tried to allocate 84 bytes) in /home/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462

و اصلاً بالا نمی یاد

لطفاً راهنمایی بفرمائید

با مدیر سرور تماس گرفتم گفت مشکل از ما نیست و در انجمن جوملا مطرح بفرمائید.

یا علی
به این پست مراجعه کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

zefreh
06-20-2012, 04:46 PM
سلام

این لینک رو ببینین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
امیدوارم کمکتون کنه

عزیز من این لینک را دیدم اما هیچی متوجه نشدم چون همش انگلیسی بود.

zefreh
06-20-2012, 07:20 PM
عزیز
من وقتی یه مقدار از مطالب سایتم را کم می کنم ، این اخطار را دیگه نمیده

فقط هم صفحه اصلی بالا نمی یاد بقیه صفحه ها مشکلی نداره

این هم آدرس سایت

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

index.mailbox
06-20-2012, 07:34 PM
به این پست مراجعه کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>خطا-در-صفحه-ی-مدیریت-ماژول?highlight=memory
همون طور که فرمودند اقدام کنید.