PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش تاریخ به جای زیرمجموعه در نوار آدرس

jamshid
06-18-2012, 07:15 PM
با سلام
من چند تا زیر مجموعه ساختم که به هموشونم نام مستعار دادم ولی توی نوار آدرس به جای نشون دادن نام مجموعه تاریخ مینویسه مثلا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من چیزه دیگه نوشتم ولی اینجا تاریخ نشون میده چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shmata
06-18-2012, 07:26 PM
نام مستعار مجموعه , منو , مطلب مورد استفاده را بررسی کنید که حتما وارد کرده باشید و این نام مستعار رو حتما فارسی دادین , باید انگلیسی باشه .

jamshid
06-18-2012, 07:52 PM
همشون انگلیسی وارد شده
واقعا عجیب چون تو تاریخ 13/02/2012 اصلا من این نرم افزار و نمیشناختم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوری حلش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jamshid
06-19-2012, 04:04 AM
اون مجموعه رو که من میسازم و اطلاعاتشو وارد می کنم نمیشناسه وتو نوار آدرس تاریخ نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالب اینجاست که وقتی مستعار مجموعه پیش فرض مثلا امیرکبیر عوض می کنم توی سایت عوض نمیشه و همون amirkabir باقی می مونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رو لوکال کار میکنم
کش مرور گرممfirefoxپاک کردم درست نشد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jamshid
06-19-2012, 07:11 AM
من اینواز سایت joomla.org پیدا کردم
Here is a simple solution :

Change the menu type from External Link to Menu Alias.
Set the alias name to what you want the path to read.
Save the menu (do not close the menu because you're not done)
Change the menu type back to External Link.
Enter your External Link.
Save and Close the menu.
یعنی تو گزینه منو اول از آدرس خارجی استفاده نکن اول با گزینه مستعار منوها منو رو بساز و کاراتو انجام بده بدش ذخیره کن بعد گزینه مستعار منو رو به آدرس خارجی تغییر بده ذخیره کن وبیا بیرون
من امتحان کردم جواب داد