توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مربوط به جومسوشیال
esmail_021
06-19-2012, 03:49 AM
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم توی جومسوشیال وقتی لینک سفارشی رو درست میکنیم مثلا اسم پیجمون رو میزاریم Admin . میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که آدرسش درست شه .
الان اینجوریه مثلا :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من میخوام در حقیقت اینطوری باشه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا باید چی کار کنم ؟
irantej
08-11-2012, 02:11 AM
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم توی جومسوشیال وقتی لینک سفارشی رو درست میکنیم مثلا اسم پیجمون رو میزاریم Admin . میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که آدرسش درست شه .
الان اینجوریه مثلا :
من میخوام در حقیقت اینطوری باشه :
حالا باید چی کار کنم ؟
دوست عزیز اون Index.php رو از خود کنترل پنل و از طریق تنظیمات می تونین حذف کنین
jomsocial/ نیز برای اینه که شما جومسوشیال را در پوشه ای به همین نام نصب کردین و در روت اصلی نیست. راهتون اینه که حذفش کنین و در روت نصب کنین
و در این حالت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اوکی میشه. موفق باشین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.